V BTC CITY Ljubljana bo v petek, 11. aprila, ob pešpoti med Zaro, Emporiumom, športnim centrom Millenium in Atlantisom odprto igrišče za mini golf – City golf. City golf predstavlja novo športno-rekreativno pridobitev v BTC CITY-ju, namenjen pa je vsem obiskovalcem. Otvoritev igrišča City golf bo uvod v tradicionalni teniški turnir legend, ki bo v športnem centru Millenium potekal v petek, 11. aprila.

V obdobju promocije bo igranje mini golfa brezplačno. City golf bo možno igrati vsak delavnik med 7. in 23. uro, ob sobotah in nedeljah pa med 8. in 23. uro.

City golf ima skupno 9 jamic, zasnovan pa je tako, da se mora igralec pri vsaki jamici soočiti z oviro. Obiskovalci si lahko palice in žogice izposodijo na recepciji Športnega centra Millenium.

Mini golf je popularna prostočasna aktivnost med vsemi generacijami. Cilj igre je, da igralec s čim manj udarci spravi žogico v luknjo, za vsako igralno polje pa ima na voljo osem udarcev. Vsak udarec šteje eno točko, kazenskih deset točk pa prejme tisti, ki po osmih udarcih žogice ne uspe spraviti v luknjo. Zmaga igralec, ki ima ob zaključku v skupnem seštevku najmanj točk.

BTC City Ljubljana je največje poslovno, nakupovalno, rekreativno, zabaviščno in kulturno središče v Sloveniji ter eno največjih tovrstnih središč v Evropi. V sklopu športno-rekreativne ponudbe so obiskovalcem na voljo številne aktivnosti za vse letne čase – tenis, badminton, bowling, fitnes, indoor carting, plavanje, wellness ter številne športne prireditve.

& &

Dodatne informacije: BTC d.d., Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi, tel.: 01 585 13 15, e-pošta: maja.oven@btc.si

&

&