V BTC CITY Ljubljana bo živahno skozi vse poletje. Tako je na Aleji mladih že odprto brezplačno igrišče za odbojko na mivki, ki bo do septembra odprto vsak dan med 10. in 22. uro. V tem sklopu BTC CITY pripravlja tudi turnir Casinoja Ljubljana za nagradni sklad 1.500 eur, ki bo potekal v soboto, 12. julija. Pred tem bosta na sporedu dva kvalifikacijska turnirja, in sicer prvi v soboto, 28. junija, drugi pa v soboto, 5. julija, ki bosta potekala med 9. in 18. uro. Turnirja se lahko udeležijo vsi, ki se želijo preizkusiti v tej športni panogi, prijavnine ni, edini pogoj je, da je v ekipi vsaj eno dekle. Vsi udeleženci bodo prejeli praktične nagrade in malico.

Vsak četrtek bo na Aleji mladih v BTC CITY potekal tudi nogometni turnir četverk na mivki, ki so ga organizatorji poimenovali – EURO BTC MIVKA 2008. Udeleženci se bodo pomerili za VIP CUP SOBA ROOM in nagradni sklad 1.000 eur. Vsaka igralka v ekipi pomeni gol prednosti, prav tako tudi vsak igralec, ki bo starejši od 50 let. Prijave sprejemajo na studio.press@siol.net.

Obiskovalcem BTC CITY Ljubljana je ob pešpoti med Zaro, Emporiumom, športnim centrom Millenium in Atlantisom na voljo igrišče za mini golf – City golf. City golf, ki predstavlja zadnjo športno-rekreativno pridobitev v BTC CITY, ima devet jamic, namenjen pa je obiskovalcem vseh starosti, ki si lahko palice in žogice izposodijo na recepciji Športnega centra Millenium.

V Vodnem mestu Atlantis je vse poletje med 7. in 17. uro organizirano počitniško varstvo za najmlajše. Skupno vodno mesto Atlantis obiskovalcem nudi 15 bazenov ter 12 tematskih savn, ob tem pa so za obiskovalce uvedli številne novosti, in sicer od zunanjega tobogana z igrali za najmlajše do kozmetičnega salona in bogatega animacijskega programa.

&