Od ponedeljka, 25. avgusta, do vključno srede, 27. avgusta, bo v BTC City v Ljubljani na igrišču za mini golf, ki se nahaja ob pešpoti med Zaro, Emporiumom in športnim centrom Millenium, potekal MINI CITY GOLF OTROŠKI TURNIR. Tekmovanje je namenjeno najmlajšim, za zabavo pa bodo poskrbeli zanimivi gostje.

Tridnevni Mini City golf otroški turnir bo tako vsak dan od ponedeljka do srede potekal med 15.30 in 19. uro, organizatorji pa bodo prijave sprejemali vsak dan posebej do pričetka tekmovanja. Vsak dan se bo zaključil z Mini City golf otroškim koncertom, na katerem bo v ponedeljek nastopila PiNkA TiNkA, v torek Damjana Golavšek, v sredo pa bo zabavo zaključila skupina Kingston.

Mini golf je popularna prostočasna aktivnost med vsemi generacijami. Cilj igre je, da igralec s čim manj udarci spravi žogico v luknjo, za vsako igralno polje pa ima na voljo osem udarcev. Vsak udarec šteje eno točko, kazenskih deset točk pa prejme tisti, ki po osmih udarcih žogice ne uspe spraviti v luknjo. Zmaga igralec, ki ima ob zaključku v skupnem seštevku najmanj točk.

BTC City Ljubljana je največje poslovno, nakupovalno, rekreativno, zabaviščno in kulturno središče v Sloveniji ter eno največjih tovrstnih središč v Evropi. V sklopu športno-rekreativne ponudbe so obiskovalcem na voljo številne aktivnosti za vse letne čase – tenis, badminton, bowling, fitnes, indoor carting, plavanje, wellness ter številne športne prireditve.

&

Dodatne informacije: BTC d.d., Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi, tel.: 01 585 13 15, e-pošta: maja.oven@btc.si

&