V BTC City so tudi v letošnjem decembru poskrbeli za praznično vzdušje in dobro razpoloženje vseh obiskovalcev. Decembra so trgovine odprte tudi ob nedeljah, in sicer od 9. do 17. ure.

&

V spodnji etaži dvorane Emporium ves december poteka mesec zabavnih igralnic, namenjen vsem otrokom in mladim po srcu. Igralnice potekajo vsak dan, in sicer od ponedeljka do sobote med 14. in 19. uro, ob nedeljah pa med 14. in 17. uro.

&

V BTC City je obiskovalcem na Aleji mladih tudi letos na voljo brezplačno drsališče, možna pa je tudi brezplačna izposoja drsalk. Drsališče je odprto vsak dan med 9. in 22. uro, vsako soboto in nedeljo v decembru pa med 11. in 13. uro z obiskovalci drsa tudi Božiček.

&

20. decembra bodo obiskovalci v BTC CITY z glavne železniške postaje v Ljubljani lahko prišli tudi z Muzejskim vlakom, ki bo vozil brezplačno. Na ta dan bo na Alejo mladih prispel tudi Božiček s spremstvom, ki bo obdaril vse otroke.

Da bo obisk BTC Cityja še bolj udoben, organizatorji obiskovalcem svetujejo, naj svoja vozila parkirajo v parkirni hiši poleg Atlantisa ali se v BTC City pripeljejo z vlakom ali mestnim avtobusom številka 27. Po ulicah BTC Cityja namreč vozi brezplačni City bus, ki na krožni vožnji ustavlja na osmih postajah.

Vabljeni v Čarobno mesto BTC City!

&

Dodatne informacije:

BTC d.d., Petra Novak, Sektor za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi, tel.: 01 585 13 15, e-pošta: petra.novak@btc.si

&