V BTC Cityju Ljubljana bo letos že drugo leto zapored potekal sejem rabljene zimsko-športne opreme. Sejemske stojnice, ki bodo prodajalcem na voljo brezplačno, bodo postavljene na trgu med dvorano A in tržnico BTC, sejem pa bo potekal med 7. in 9. decembrom.

&

Po vročih poletnih dneh in prijetno topli jeseni nas vreme v zadnjih dneh vse bolj opozarja na dejstvo, da so zima, sneg, led in številne s tem povezane radosti tik pred vrati.

BTC City Ljubljana vse, ki na svoje prve spuste po zasneženih poljanah še niste pripravljeni, ali pa razmišljate o zamenjavi zimske opreme, vabi na sejem rabljene zimsko športne opreme. Na trgu med dvorano A in tržnico bo ogrevan šotor z brezplačnimi stojnicami, kjer boste lahko v nedeljo, 7. decembra med 9. in 17. uro ter v ponedeljek 8. in torek 9. decembra med 9. in 20. uro lahko prodajali in kupovali rabljeno zimsko športno opremo.

Vabljeni vsi, ki bi radi prodali in kupili zimsko-športno opremo še pred pričetkom smučarske sezone in se pripravili na prvi sneg.

&

Vstop je prost, brezplačne so tudi stojnice za prodajalce.

BTC City je v decembru odprt tudi ob nedeljah od 9. do 17. ure. Za obiskovalce je od 1. decembra na voljo tudi brezplačno drsališče na Aleji mladih, kjer si bodo lahko brezplačno izposodili tudi drsalke. Drsališče je odprto vsak dan med 10. in 22. uro.

Več informacij: www.btc-city.com

&