V sklopu akcije »Naj wellnes 2008/2009«, ki jo je letos drugič pripravila radijska oddaja »Dobro jutro, Slovenija«, najboljši welneški center v kategoriji rezidenti je postal Vodno mesto Atlantis. Izbor za naj wellnes 2008/2009 je potekal med julijem 2008 in majem 2009, v okviru akcije pa je strokovna komisija obiskala vse wellnes centre po Sloveniji ter jih predstavljala na spletni strani www.dj-slovenija.si in v radijski oddaji »Dobro jutro, Slovenija«. Na tej osnovi so organizatorji akcije prejeli 15.466 glasov, največ glasov v kategoriji rezidenti in tako laskavi naziv »Naj wellness« v Sloveniji je prejelo Vodno mesto Atlantis.

Vodno mesto Atlantis vsebuje tri tematske sklope (Svet doživetij, Termalni tempelj in Dežela savn), ki so med seboj povezani v dveh nadstropjih, vsak izmed njih pa ima svojo arhitekturno in vsebinsko podobo. Vodno mesto obiskovalcem nudi 16 bazenov ter 13 savn (parna savna, planšarska, panoramska, zemeljska, rudniška, sanarium savna, velika finska savna, blatna savna, laconium savna, eucalyptus savna …).

»V Vodnem mestu Atlantis smo zelo ponosni na osvojitev naziva »naj wellnes 2008/09«, saj to dokazuje, da uresničujemo zastavljeno strategijo in vizijo Vodnega mesta, v katerem poskrbimo za prav vse starostne skupine naših obiskovalcev – od treh mesecev dalje. S svojo celovito in raznoliko ponudbo verjamemo v svoj uspeh in nas veseli, da se naši obiskovalci k nam radi vračajo,« pravi Miha Rakar, direktor Vodnega mesta Atlantis.

V Vodnem mestu Atlantis za obiskovalce pripravljajo številne novosti – nove animacije, terapije in vadbe v vseh tematskih sklopih, dodatno infra savno, zeliščno savno, nove programe masaž, počitniško varstvo za otroke z znanimi športniki (Sara Isaković, Mitja Petkovšek, Aljaž Pegan …), nove pakete darilnih bonov, sladoledni vrt v Svetu doživetij … Ob tem ponujajo ugodne pakete za družine (štiriurni vstop v Svet doživetij za 4-člansko družino s kosilom med tednom stane 48,37 evrov med vikendom pa 53,54 evrov), paketi 10 in 20 vstopnic prinašajo 25-odstotni popust, popusti pa so pripravljeni tudi za imetnike BTC City kartice.

V prvih štirih mesecih letošnjega leta so v Vodnem mestu Atlantis zabeležili več obiskovalcev kot v enakem obdobju lanskega leta, dnevno obišče Atlantis skoraj 1000 obiskovalcev.


Dodatne informacije:

BTC d.d., Ljubljana, Vodno mesto Atlantis, Miha Rakar, tel.: 01 585 21 21, e-pošta: miha.rakar@btc.si.

&