BTC City bo od četrtka, 16. julija dalje, bogatejši za enega izmed najsodobnejših dvoranskih golf središč v Sloveniji. Zoran Janković, župan Mestne občine Ljubljana, Jože Mermal, predsednik uprave BTC, in Tihomir Krstić, lastnik Golf Clarusa, bodo namreč ob 18.45 uri, slovesno odprli dvoransko golf središče Golf Clarus. Golf Clarus je opremljen z najsodobnejšo opremo, ki poleg igrišča vključuje tudi trgovino z golf opremo in vsem golfistom in negolfistom nudi prostor za druženje. Skupna vrednost investicije znaša 500.000 evrov, kot sestavni del ponudbe v golf središču pa bodo organizirali tudi začetne tečaje golfa in otroško šolo golfa.

Dvoransko golf središče se razprostira na 500 kvadratnih metrih in se s svojim ekskluzivnim ambientom uvršča med najsodobnejša golf središča v Sloveniji. Sodobna oprema med drugim vključuje tudi uporabo tehnologije, ki omogoča meritvene tehnike udarcev in simulatorje.

»BTC City v svoji ponudbi razvija storitve, ki obiskovalcem nudijo kakovostno preživljanje prostega časa, kamor spada tudi nov center Golf Clarus, ki bo dodatno obagatil vsebino ljubljanskega BTC Cityja. To je za nas eden izmed pomembnih temeljev, na katerih sloni prihodnji razvoj BTC Cityja. Golf se danes uvršča med najbolj priljubljene športe vseh generacij, v Sloveniji pa je še dovolj prostora za razvoj ponudbe na tem področju. V BTC z veseljem prispevamo k nadaljnjemu razvoju tega športa, saj s tem krepimo tudi lastno ponudbo na področju športnih dejavnosti. BTC City ima tako v svoji ponudbi že igrišče za mini golf, « pravi Jože Mermal, predsednik uprave BTC.

«Prepričan sem, da bo dvoransko golf središče privabilo tako profesionalne kot amaterske igralce in v svojem prijetnem ambientu omogočalo igranje golfa ne glede na letni čas in vremenske razmere. Prostor je zasnovan kot klub in je namenjen tudi druženju ljudi, ki jim je pri srcu golf. Tu bodo potekala tudi izobraževanja tako amaterskih, kot tudi profesionalnih igralcev golfa, ter prenosi vseh mednarodnih golf turnirjev« pravi Tihomir Krstić, lastnik Golf Clarusa.

Novo dvoransko golf središče Golf Clarus bodo slavnostno odprli župan Mestne občine Ljubljana, Zoran Janković, Jože Mermal, predsednik uprave BTC in Tihomir Krstić, lastnik Golf Clarusa, s podelitvijo nagrad otvoritvenega golf turnirjaCLARUS BTC Pro AM, ki bo potekal v četrtek, 16. julija, na golf igrišču Otočec od 10. ure dalje.

Na razgrnitev novega dvoranskega golf središča in spremljajoči golf turnir vabimo vse golfiste, negolfiste in ljubitelje golfa.

Dodatne informacije:

BTC, Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi; tel.: 01 585 13 19, e-pošta: maja.oven@btc.si

&