Včeraj, v četrtek, 8. oktobra, sta v BTC CITY Ljubljana zaživela specializirana prodajalna za zdravo življenje – Zdravje Clarus in prvi slovenski Bio Bar. V prodajalni Zdravje Clarus so kupcem na voljo vsi izdelki zdrave, ekološko predelane prehrane, prehranska dopolnila, naravni in organski kozmetični izdelki ter medicinski pripomočki, kupcem bo pri izbiri pomagalo strokovno osebje, Bio bar pa je namenjen postrežbi zdravih in zdravilnih napitkov. Zdravje Clarus in Bio Bar se razprostirata na 400 kvadratnih metrih, skupna vrednost investicije znaša 250.000 evrov. S tem BTC CITY Ljubljana dopolnjuje že tako bogato ponudbo na področju skrbi za zdrav način življenja.

Z otvoritvijo prodajalne Zdravje Clarus skupina Clarus zaokrožuje svojo poslovno vizijo, v sklopu katere so usmerjeni v zadovoljevanje treh vrednot – skrb za zdravje, dobro počutje in prosti čas. V Zdravje Clarus bodo obiskovalcem, v povezavi z Diagnostičnim centrom Clarus, na voljo tudi osnovne preventivne medicinske storitve, kot so pregled koncentracije sladkorja v krvi, merjenje krvnega pritiska, merjenje indeksa telesne mase, brezplačna kontrola vida in različna strokovna svetovanja zdravnikov specialistov.

Hkrati s prodajalno Zdravje Clarus se je pod okriljem blagovne znamke Organic Globe odprl tudi prvi Bio Bar v Sloveniji, ki je namenjen postrežbi zdravih in zdravilnih bio-zelenjavnih in bio-sadnih sokov, poleg tega tudi bio-čaje, bio-kavo, bio-vina ter ostale zdravju prijazne napitke. Poleg tega lahko obiskovalci poskusijo še sadne in zelenjavne napitke, frapeje, smutije, pa tudi čisto vodo ter vodo in napitke napolnjene s kisikom, pijače z dodanimi izvlečki grenivk …

Zdravje Clarus in Bio Bar se nahajata v neposredni bližini Diagnostičnega centra Clarus na Šmartinski 152- dvorana 9, v nakupovalnem središču BTC CITY v Ljubljani.

Dodatne informacije:

BTC d.d., Ljubljana, Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi; tel.: 01 585 13 15, e-pošta: maja.oven@btc.si

&