Ob Miklavževanju z angelci, ki bo v soboto, 5. decembra, potekalo v spodnji etaži dvorane Emporium v BTC CITY Ljubljana, organizatorji otroke in njihove starše vabijo, da se ta dan v BTC CITY brezplačno pripeljejo z muzejskim vlakom. Posamezna vožnja lahko sprejme 250 potnikov hkrati, zato bodo brezplačne vozovnice od srede, 2. decembra, dalje na voljo v Info centru na Železniški postaji v Ljubljani, na voljo pa bodo tudi še eno uro pred odhodom vlaka.

Muzejski vlak bo na sobotno praznično Miklavževanje iz železniške postaje Ljubljana proti BTC CITY krenil ob 14.05 in 16.05 uri, iz BTC CITY proti Železniški postaji Ljubljana pa ob 14.35 in 16.35 uri. Miklavževanje se prične ob 17. uri.

V spodnji etaži dvorane Emporium do 27. decembra poteka tudi praznični LEGO klub, v sklopu katerega je obiskovalcem vseh starosti na voljo veliko ustvarjalne zabave in veselja ob sestavljanju lego kock. LEGO klub je odprt od ponedeljka do sobote, od 10. do 20. ure, ob nedeljah pa od 10. do 15. ure.

Dodatne informacije:

BTC d.d., Ljubljana, Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi; tel.: 01 585 13 15, e-pošta: maja.oven@btc.si

&