V spodnji etaži dvorane Emporium v BTC CITY bo v petek, 27. novembra, zaživel praznični LEGO klub. V prazničnem LEGO klubu bo do 27. decembra obiskovalcem vseh starosti na voljo veliko ustvarjalne zabave in veselja ob sestavljanju lego kock, organizatorji pa pripravljajo tudi posebne Linguline ustvarjalne delavnice. V okviru teh delavnic bodo otroci ustvarjali iz piškotov, izdelovali novoletne čestitke, mini snežake in novoletne okraske iz testenin. Linguline delavnice bodo potekale vsak četrtek, petek in soboto med 16.30 in 18.30 uro, LEGO klub pa bo odprt od ponedeljka do sobote, od 10. do 20. ure, ob nedeljah pa od 10. do 15. ure.

Najlepše darilo, ki si ga lahko podarimo v prihajajočih prazničnih dneh, je čas za igro in veselje. Kupi Lego kock vseh barv in oblik, nove ideje in ustvarjalna moč vsakega posameznika so zagotovilo za zabavo, nasmejane obraze in razvijanje neprecenljivih spretnosti. »Ker se zavedamo pomena, ki ga ima igra s kockami v razvoju otrok, smo izbrali najboljše. Revolucionarni sistem Lego kock namreč omogoča skoraj neskončno število različnih kombinacij in tako vzpodbuja razvoj domišljije in ustvarjalnosti,« je ob tem dejala Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi.

Dodatne informacije:

BTC d.d., Ljubljana, Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi; tel.: 01 585 13 15, e-pošta: maja.oven@btc.si

&