V četrtek, 22. aprila, bo Vodno mesto Atlantis obeležilo svoj peti rojstni dan. Ob tej priložnosti bodo v Vodnem mestu Atlantis, ki ga je v petih letih obiskalo že prek 1,5 milijona obiskovalcev, potekale številne aktivnosti. Tako bodo ta dan obiskovalcem Dežele savn in Termalnega templja na voljo številna wellness presenečenja, v Termalnem templju pa bo prvič v Sloveniji potekal tudi kulturni dogodek. Sobota, 24. aprila, bo namenjena najmlajšim, saj bo v Svetu doživetij potekalo praznovanje z bogatim animacijskim in glasbenim programom ter nagradnimi igrami, manjkala ne bo niti rojstnodnevna torta velikanka. Vodno mesto Atlantis letno v okviru šolskih skupin obišče prek 30.000 otrok, 20.000 otrok letno pa se zabava na rojstnodnevnih zabavah.

Vodno mesto Atlantis, ki ga v okviru izbora za »Naj slovensko kopališče« obiskovalci že pet let zapored nagrajujejo z nazivom »Naj vodni park«, dvakrat pa je prejel tudi naziv »Naj wellnes«, je v petih letih postalo stičišče družabnega življenja v Ljubljani. Tako v njem potekajo številne prireditve, od preprostih rojstnodnevnih zabav za najmlajše obiskovalce, novinarskih konferenc in izobraževanj ali team buildingov do prestižnih prireditev, kot so Miss Hawaiian Tropic, Fotomodel Bernarde Marovt ali Cosmopolitan party.

Vodno mesto Atlantis sodi med največje pokrite vodne parke v Evropi. V njem je 16 bazenov (šest večjih, štirje otroški in šest namenskih), kar pomeni prek 1.800 m2 vodne površine, in 15 savn. Ob tem Vodno mesto Atlantis obiskovalcem ponuja tri tematske sklope: Svet doživetij, Deželo savn in Termalni tempelj, ki so med seboj povezani v dveh nadstropjih, vsak pa ima svojo arhitekturno in vsebinsko podobo.

www.atlantis-vodnomesto.si