V soboto, 21. maja, in v nedeljo, 22. maja, bo v BTC City Ljubljana potekal že 15. Festival nakupov in zabave, na katerem bo v soboto zvečer kot glavna zvezda festivala nastopila Danijela. Poleg popustov pri nakupih bo za obiskovalce pripravljen bogat spremljevalni program, in sicer od športno-razvedrilnih aktivnosti do nagradnih iger in turistične borze ter animacij za najmlajše. Aktivnosti bodo potekale na trgu med dvorano A in tržnico BTC, na Trgu mladih, v spodnji etaži dvorane Emporium ter pred Vodnim mestom Atlantis.

Otvoritev 15. Festivala nakupov in zabave bo v soboto, 21. maja, ob 10.30 uri na glavnem prizorišču na trgu med dvorano A in tržnico BTC. Festival bo otvoril priljubljeni radijski voditelj Sašo Papp, program pa bo v soboto in nedeljo potekal skozi ves dan. Obiskovalci festivala si bodo na glavnem prizorišču lahko ogledali otroško Evrovizijo Zvezdice, dve modni reviji in nastope talentiranih Slovencev.

V soboto, 21. maja, bo ob 19. uri nastopila finalistka letošnje EME, April, ob 20. uri pa bo sledil še veliki koncert Danijele.

Na trgu mladih se bodo športni navdušenci lahko pomerili v nogometu ali pa si priborili privlačne nagrade z žongliranjem, ročnim nogometom in slalomom z žogo. Za vse, ki radi potujejo, bo organizirana tudi Turistična borza.

Program za otroke bo potekal v novem športno-kreativnem in izobraževalnem centru Beti in Cej v spodnji etaži dvorane Emporium. Najmlajši obiskovalci se bodo tako lahko oba dneva zabavali na igralnih uricah z Beti in Cejem, v soboto ob 14. uri in v nedeljo ob 10. uri pa je Ribič Pepe zanje pripravil plesno zabavo.

BTC City Ljubljana letno obišče prek 20 milijonov obiskovalcev iz Slovenije in tujine, v dveh desetletjih svojega obstoja pa je postal največje poslovno, nakupovalno, rekreativno, zabaviščno in kulturno središče v Sloveniji, ki se z lahkoto postavlja ob bok tovrstnim središčem v Evropi.

Dodatne informacije:

Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi