Ljubljana, 23. junij 2011 – BTC City je v Ljubljani danes prvič predstavil novo Nakupovalno galerijo Kristalne palače v BTC Cityju, ki bo kupcem omogočila popolno nakupovalno doživetje. Za to priložnost so pripravili tudi posebno licitacijo, kjer so znani Slovenci obiskovalcem pomagali doseči popuste v posameznih trgovinah Nakupovalne galerije. Domiseln dogodek je ob nastopu Nine Pušlar povezoval Lado Bizovičar.

Nakupovalna galerija Kristalne palače v BTC Cityju bo dom prestižnim trgovinam in blagovnim znamkam kot so Yves Rocher, iStyle Apple Premium Reseller, Jones, Sebastian, Kartell, Rolf Benz, Fabi, Baldinini, Björn Borg, Forma F+, Garmin, Steklarna Rogaška-Oskar Kogoj, Babadu, Venera shop – Erotic Boutique, svoje prostore pa ima tudi SKB banka. Obiskovalci, ki radi uživajo v izvrstni hrani, bodo lahko poskusili odlične kulinarične dobrote restavracije diVino in se posladkali v najvišji slaščičarni v mestu Twenty Caffe. Za poživitev telesa in duha pa je tu še wellness center Aktivita Healthness.

Prvo predstavitev novega ljubljanskega nakupovalnega raja so pospremili številni znani obrazi iz sveta športa in slovenske estrade. Športniki Mitja Petkovšek, Aljaž Pegan, Sašo Bertoncelj, Miran Stanovnik, Aleš Pajovič, Anže Kopitar in Tomaž Vnuk so na posebni licitaciji skupaj z Maxom Modicem, manekenko Iryno Osypenko in pevko Nino Pušlar gostom pomagali doseči popuste v njihovih najljubših trgovinah Nakupovalne galerije ter tako pričarali prav posebno vzdušje.

Nakupovalna galerija je pravi nakupovalni raj, saj je na enem mestu moč kupiti najnovejše tehnološke pripomočke, se obleči in obuti, razvajati v wellness centru, se nato za kosilo odpraviti v odlično restavracijo in poskusiti izvrstne francoske slaščice, ki bodo ob nevsakdanjem pogledu na Alpe in Ljubljano še toliko bolj sladke. Po dobrem kosilu pa se bo v dobri družbi prilegel še sproščen sprehod po zeleni terasi, ki se nahaja na strehi galerije.

Nakupovalna galerija Kristalne palače v BTC Cityju je res posebno doživetje, vredno vsakega obiska.

Dodatne informacije:

BTC d.d., Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi;

tel.: 01 585 13 19, e-pošta: maja.oven@btc.si