V& Diagnostičnem centru Clarus, ki deluje v ljubljanskem BTC Cityju, so danes uradno otvorili Dentalno-kirurški center, v okviru katerega od letošnje pomladi dalje nudijo vrhunske zobozdravstvene in implantološko-kirurške storitve. Storitve, ki jih opravlja visoko strokovno usposobljena ekipa, obsegajo vse vrste posegov sodobnega zobozdravstva, od preventivnih diagnostičnih pregledov, estetskih posegov, beljenja zob, ortodontije in protetike pa vse do zahtevnih oralno-kirurških in implantološko-protetičnih posegov. Poleg tega opravljajo tudi kirurške in nekirurške tretmaje pomlajevanja obraza.

V prijetnih in sodobno opremljenih prostorih strokovna ekipa izvaja najsodobnejše dentalno-kirurške posege, center pa ima tudi svoj digitalni zobni rentgen in vrhunski zobni laboratorij. Poleg omenjenih storitev v Dentalno-kirurškem centru posebno pozornost namenjajo preprečevanju in laserskemu zdravljenju parodontalne bolezni, ortodontskemu zdravljenju z najsodobnejšimi metodami, nudijo pomoč pri odpravljanju težav s smrčanjem z lasersko terapijo, opravljajo pa tudi lepotne korekcije obraza (botox tretmaji in nekirurški »face lift« s pomočjo bioloških polnil).

V Dentalno-kirurškem centru deluje ekipa priznanih zdravnikov, ki so opravili številne dodatne specializacije in izobraževanja doma in v tujini. Strokovno ekipo sestavljajo: Andrej Kovačič, dr. dent. med. (Master in Implant surgery UCLA), David Dovšak, dr. med. (specialist maksilofacialne kirurgije), Maja Kovačič, dr.dent. med., Petja Dovšak, dr. dent. med., Jure Jamšek, dr. dent. med., asis.dr. Iztok Štamfelj, dr.dent.med., Irma Škoro, dr.dent.med., Miha Vrčkovnik, dr.dent.med., Slavko Brkič, priznani mojster zobne tehnike, diplomirana ustna higieničarka Mija Kališnik ter strokovna ekipa dentalnih asistentk.

Družba Clarus je bila ustanovljena leta 1992, podjetje pa je kmalu postalo eden izmed vodilnih ponudnikov na področju trgovine z očali in optičnih pripomočkov s poslovalnicami po vsej Sloveniji. V BTC City Ljubljana se je Clarus preselil pred 12 leti, njihova dejavnost v tem obdobju pa se je vseskozi dopolnjevala. Iz Optike Clarus so najprej razvili še Dagnostiko Clarus, nato spletno trgovino, pa Golf Clarus … Clarus zaposluje vrhunske strokovnjake in specialiste na posameznih področjih.

Dodatne informacije:

Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi