Danes je bil organiziran sprejem in novinarska konferenca v Kristalni palači v BTC –ju, kjer so proslavili največji uspeh namiznega tenisa v zgodovini Slovenije, osvojitev dveh bronastih kolajn na Evropskem prvenstvu na Poljskem, Gdansk – Sopot 2011
Udeležili so se je številni predstavniki medijev, igralci, trenerji, obiskovalci, …z namenom pozdraviti in čestitati za zgodovinski uspeh slovenskega namiznega tenisa, osvojitvi dveh bronastih medalj Bojana Tokiča.

Sprejema so se poleg Bojana Tokiča in Bojana Raka udeležila tudi predsednik Namiznoteniške zveze Slovenije mag. Marjan Hribar ter predsednik uprave BTC d.d. Jože Mermal.

Dogajanje je potekalo v sproščenem vzdušju s podelitvijo nagrad in priznanj Bojanu Tokiču za izjemen uspeh. Poleg plakete za odlično dosežen rezultat, je predsednik NTSZ, Marjan Hribar, podelil tudi denarno nagrado za Bojana Tokiča in Bojana Raka. Jože Mermal, ki že več let podpira in spodbuja namizni tenis v Sloveniji, je podaril Bojanu Tokiču tudi simbolično sliko Ljubljane za spomin na sprejem in dosežen uspeh, ki ni ostal neopažen.

Na novinarski konferenci je Bojanu Tokiču s posebnim darilom čestitala tudi direktorica podjetja Medex d.d., Aleša Kandus Benčina.

Za zaključek se je Bojan Tokič zahvalil vsem prisotnim in vsem tistim, ki so mu na kakršen koli način pomagali ali stali ob strani na njegovi uspešni športni poti.