V decembru bodo trgovine na območju BTC City in v Nakupovalni galeriji Kristalne palače odprte ob sobotah med 9. in 20. uro, ob nedeljah pa med 9. in 15. uro. Prav tako bo vseskozi odprta tudi Tržnica BTC. Skozi ves december bodo v BTC City Ljubljana potekale številne prireditve in aktivnosti, ki so namenjene obiskovalcem vseh generacij.

Na Trgu mladih bo tudi letos odprto drsališče, na katerem lahko obiskovalci drsajo brezplačno, prav tako brezplačno pa si lahko izposodijo tudi drsalke. Ob tem bodo najmlajši lahko vsak ponedeljek od 17. do 19. ure drsali z Božičkom, vsak vikend v decembru (med zimskimi počitnicami pa vsak dan) pa bodo na drsališču potekali tudi začetni in nadaljevalni tečaji drsanja ter vodena animacija.

Otroke bosta decembra v BTC City obiskala tudi Miklavž in Božiček. Miklavž jih bo obiskal v nedeljo, 4. decembra, ob 11. uri v spodnji etaži Emporiuma, Božiček s spremstvom pa v četrtek, 22. decembra, ob 18. uri na Trgu mladih. V spodnji etaži dvorane Emporium se bodo lahko ljubitelji sladkega vsako soboto preizkusili v peki pravih božičnih piškotov, ob nedeljah pa bo v okviru otroškega centra BETI IN CEJ potekal Božični veseli klub z delavnicami ročnih del in božičnimi pravljicami. Skozi ves december bodo potekale tudištevilne delavnice, ki bodo popestrile običajne nakupe. Ob petkih bodo tako v Dvorani A potekale ustvarjalne delavnice, ob nedeljah pa Božičkov pridnometer.

Sočasno s številnimi aktivnostmi na območju BTC CITY bo zaživela tudi Nakupovalna galerija Kristalne palače. Tako bo od danes do 15. decembra v vseh trgovinah Nakupovalne galerije potekala nagradna igra Kupon želja, pestro dogajanje pa bo tudi vsak konec tedna. Vsak četrtek bodo v restavraciji in baru DiVINO potekali City after work partyji, vsak petek bodo ob 17. uri na sporedu pravljične urice s snežno vilo Milo, ob sobotah pa otroške ustvarjalne delavnice. Vsako soboto bodo v pritličju Kristalne palače z nasveti za prve korake na snegu vsem obiskovalcem na voljo smučarske legende Jure Košir, Drago Gubelnik in Rene Mlekuž.

29. decembra pa bo vse obiskovalce v Nakupovalni galeriji Kristalne palače obiskal tudi Dedek Mraz.

 

 

Dodatne informacije:

BTC, Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi; tel.: 01 585 13 19, e-pošta: maja.oven@btc.si