Med 18. in 23. julijem bo poletne večere popestril Letni Kino City na prostem, ki bo postavljen na igrišču za odbojko na mivki v Vodnem mestu Atlantis. Obiskovalci si bodo tako lahko v šestih zaporednih poletnih večerih ogledali šest uspešnic, od tega kar tri filmske predpremiere – Madagaskar 3, Divjaki in TED.

V šestih dneh se bodo v Letnem Kinu City zvrstile naslednje filmske uspešnice: Madagaskar 3 (18. julij), Sneguljčica in lovec (19. julij), Diktator (20. julij), Divjaki (21. julij), Ameriška pita: Obletnica (22. julij) in TED (23. julij).

Posebnost Letnega Kina City je v tem, da si lahko obiskovalci filmske uspešnice ogledajo z brisač in ležalnikov na peščeni plaži ali pa s sedišč na tribuni odbojkarskega igrišča Vodnega mesta Atlantis. Skupno Letni Kino City sprejme prek 400 obiskovalcev.

Vstopnice za ogled filmskih predstav so na voljo na prodajnih mestih Koloseja Ljubljana; cena vstopnice je 4 evre. V primeru slabega vremena bo možno kupljeno vstopnico zamenjati za poljubni film na sporedu v Koloseju Ljubljana.

Filmsko dogajanje bo spremljal bogat spremljevalni program s številnimi nagradnimi igrami.

Dodatne informacije

Miha Mermal mag., samostojni komercialist