V BTC City Ljubljana bo v soboto, 20. oktobra, in v nedeljo, 21. oktobra, potekal že 18. Festival nakupov in zabave. Za tokratni festival so organizatorji pripravili nekaj novosti, s katerimi bodo, ob tradicionalnih popustih, ki jih ponujajo trgovci, poskrbeli za še pestrejše in še bolj družabno dogajanje v BTC City. Sobotno dogajanje bo zaokrožil osrednji večerni koncert, na katerem bo nastopil Rok’n’band, kot predskupina pa bo nastopila skupina igralcev improlige« Dejmo stisnt teater«, ki bo prav gotovo dodobra ogrela obiskovalce.

Osrednje prizorišče dvodnevnega dogajanja v BTC City Ljubljana& bo na trgu med Dvorano A in Tržnico BTC, aktivnosti pa bodo potekale tudi na Trgu mladih, v Dvorani A, pred Halo 12 in v spodnji etaži Emporium. S pevskim uličnim teatrom bodo organizatorji tokrat poskrbeli za flash mob učinek na različnih lokacijah po BTC Cityju.

Dogajanje se bo sicer v soboto, 20. oktobra, pričelo ob 9. uri, tekom dneva pa bodo potekale nagradne igre, finale izbora FNZ Jeans modela, modna revija s predstavitvijo zimskih trendov, pa bogat otroški program s čarodejem, klovnom ter ustvarjalnimi in športnimi delavnicami. Ob tem bodo pred Halo 12 v soboto potekale aktivnosti, ki so jih organizatorji poimenovali »Zdrav duh v zdravem telesu«, za kar bodo skrbeli Plesna zvezda, Millenium in Vodno mesto Atlantis, na Trgu mladih pa se bodo obiskovalci lahko preizkusili na poligonu varne vožnje z Zavarovalnico Triglav.

Nedeljski program bo potekal v narodno-zabavnem vzdušju, saj bo nastopila vrsta odličnih narodnozabavnih ansamblov, ki bodo godli in peli v pravi domači krčmi, ki so jo organizatorji poimenovali »Krčma pri veselem muzikantu« z radiem Sora. Tako kot v soboto bo tudi v nedeljo potekal zabavno-ustvarjalni program za otroke, na voljo bo poligon varne vožnje, oba dneva pa bo na osrednjem prizorišču kotiček MISIJA: ZELENO.

Odpiralni čas trgovin:

  • sobota, 20. oktobra: od 9. do 21. ure
  • nedelja, 21. oktobra: od 9. do 17. ure

Odpiralni čas Tržnice BTC:

  • sobota, 20. oktobra: od 8. do 18. ure
  • nedelja, 21. oktobra: od 9. do 17. ure

V BTCjevem centru v Murski Soboti pa se bo Festival odvijal v soboto, 20. oktobra, kjer bodo poleg številnih ugodnosti in zabavnega programa letos predstavili jesenske modne trende na modni reviji z Natalijo Verboten ter veliki koncert skupine Riblja Čorba.

>> Več o Festivalu nakupov in zabave

Dodatne informacije:

Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi