V petek, 21. marca, bodo trgovine v ljubljanskem BTC Cityju podaljšale svoj delovni čas. Večer bo namreč namenjen t.i. late night shoppingu oz. nočnemu nakupovanju. Trgovci in gostinci bodo podaljšali svoj delovni čas vse do polnoči in tako ljubiteljem nakupovanja omogočili posebno doživetje. Za vse obiskovalce bodo v tem času pripravili številne ugodnosti, posebne popuste, akcijske ponudbe in priložnostna darila.

Nočno nakupovanje oziroma Late night shoppinh  je vedno bolj priljubljena oblika nakupovanja tako doma kot v tujini. V BTC City Ljubljana ga bodo v letošnjem letu organizirali prvič že prihajajoči petek. Na ta način želijo svojim obiskovalcem omogočiti, da nakupe, s katerimi med tednom zaradi pomanjkanja časa odlašajo, opravijo v večernih urah. Trgovine in gostinski lokali na celotnem območju BTC City-ja bodo tako na ta dan neprekinjeno odprti od 9. do 24. ure.

Dokler bodo odrasli nakupovali, pa bo poskrbljeno tudi za otroke. Zanje bo v Otroškem centru Beti in Cej potekal poseben zabavni program z delavnicami poslikave obraza, pižama partyjem in mini discom za otroke, manjkalo pa ne bo niti prigrizkov in pijače. Vstopnina znaša 5 EUR, zaželeno pa je da otroci s seboj pozabijo pižamo, copate in dobro voljo.

BTC City Ljubljana sicer kot najpomembnejše slovensko poslovno, nakupovalno, rekreativno, zabaviščno in kulturno središče v Sloveniji, letno obišče več kot 21 milijonov obiskovalcev iz Slovenije in tujine. Obiskovalci imajo v BTC Cityju na voljo več kot 450 specializiranih trgovin, veleblagovnic in hipermarketov, tržnico, ribarnico, cvetličarne, več kot 60 gostinskih lokalov ter 8.500 brezplačnih parkirišč. BTC City poleg nakupovanja nudi tudi veliko možnosti za šport, zabavo in welness, zadnja leta pa ga s Kristalno palačo in Plaza hotelom bogati tudi kongresna in turistična ponudba.

 

Dodatne informacije

Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi