Obiskovalci BTC City Ljubljana lahko v prvi poslovalniciDecathlona v Sloveniji najdejo vrhunsko športno opremo za 70 športnih disciplin. Opremo za svoj najljubši šport lahko najdejo vsi – profesionalni športniki, rekreativci in tisti, ki športno avanturo šele začenjajo.

Prva trgovina Decathlon je bila odprta leta 1976 v Franciji in natanko 40 let pozneje je ta svetovna veriga športnih trgovin odprla svoja vrata slovenskim športnim entuziastom. Prva poslovalnica v Sloveniji, ki se razprostira na 2.750 kvadratnih metrih v Dvorani 18 ljubljanskega BTC Cityja, uresničuje globalno poslanstvo, da s ponudbo za rekreativne in profesionalne športnike omogoča ukvarjanje s športom vsem. Hkrati Decathlon sledi usmeritvi »vsi športi pod eno streho«, pri čemer ponudba izdelkov zajema tako moštvene kot individualne športe, vključno z izdelki za tek, plavanje, kolesarjenje, nogomet, košarko, pa tudi za pohodništvo, deskanje, jezdenje, lokostrelstvo in balet.

Damjan Kralj, član uprave ter direktor za trženje in marketing družbe BTC pozdravlja Decathlon v BTC Cityju Ljubljana: »V družbi BTC smo v koraku s svetovnimi trendi pri razvijanju največjega slovenskega nakupovalnega središča BTC City Ljubljana. Razsežnostim primerna je tudi raznolika ponudba izdelkov in storitev svetovno blagovnih znamk, zato nam je v veselje, da lahko prvi v Sloveniji ljubitelje športa povabimo v trgovino Decathlon.«

Pod eno streho slovenska poslovalnica združuje širok izbor športne opreme, ki obsega več kot 100.000 izdelkov 70 blagovnih znamk vodilnih svetovnih proizvajalcev športne opreme in skupino 20 lastnih blagovnih znamk pod imenom »Passion brands«, med katerimi so Quechua, Nabaiji, Kalenji, Domyos, Kipsta in Newfeel. Izdelki, ki jih Decathlon od 1996 ponuja pod lastnimi blagovnimi znamkami, nastajajo v najbolj sodobnem Decathlonovem raziskovalnem središču ter ponujajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Kljub prepoznavnosti Decathlona kot ponudnika športne opreme po dostopnih cenah pa to ne vpliva na kakovost izdelkov ali storitev. Zaposlene v Decathlonovih trgovinah po vsem svetu druži športna strast in strokovna usposobljenost, kar zagotavlja najboljše svetovanje, prilagojeno vsemu obiskovalcu posebej. Še več, izdelke lahko uporabniki pred nakupom preizkusijo, kupcem pa je na voljo tudi servis izdelkov.   

Poslovalnica Decathlon osvežuje ponudbo športne opreme v BTC City Ljubljana, ki je letos še posebej zasijal v športni luči, saj ga preplavlja olimpijski duh. Hkrati je trgovina prva znanilka vstopa Decathlona na slovenski trg. Športni gigant, ki je v letu 2015 v 27 državah po svetu zaposloval 70.000 ljudi in ustvaril prihodke v višini 9,1 milijarde evrov, načrtuje širitev tudi v druga slovenska mesta. Skupno se tako Sloveniji obeta več kot 100 novih zaposlitev.

>>Uradna spletna stran 

 

Dodatne informacije

Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi