Po aktivnem poletnem obdobju družbe BTC bo jesen obiskovalcem prinesla številne novosti, ki bodo obogatile ponudbo in osvežile izgled BTC Cityja Ljubljana. Med najpomembnejšimi je prenovljena podoba Dvorane A, ki se z izložbami odpira proti Kristalni palači, s čimer Ameriška ulica pridobiva videz nakupovalne avenije in utrjuje urbano podobo nakupovalnega središča. V Dvorani A bo najmlajše razveselil razširjen Minicity Ljubljana. Jesenska novost bo tudi pestrejša ponudba, ki prihaja z otvoritvijo novih trgovin in s predstavitvijo mednarodnih blagovnih znamk ter prenovljeno Tržnico BTC City. Družba BTC z investicijami v prenove in zagotavljanjem atraktivne ponudbe poslovnih partnerjev na celotnem območju BTC City Ljubljana ustvarja prijetnejši utrip in utrjuje njegovo podobo urejenega, urbanega in obiskovalcem prijaznega središča.

Dvorana A, ki predstavlja pisan mozaik več kot 150 specializiranih in butičnih trgovin, bo to jesen z otvoritvijo novih in širitvijo nekaterih obstoječih trgovin še razširila svojo ponudbo. Svoja vrata sta že odprli trgovini The Athlete’s Foot, ki ponuja trendovsko športno obutev, oblačila in dodatke, in Dollar, ki kupcem zagotavlja kakovostna ležišča in posteljnino. V septembru se novim trgovinam pridružuje še Office Shoes s ponudbo obutve vodilnih blagovnih znamk, prav tako pa bo svoja vrata jeseni odprl prenovljen salon Creatina, ki bo skoraj podvojil dosedanje prodajne površine in s tem povečal ponudbo blaga najboljših evropskih oblikovalcev tekstila za dom. Z novimi privlačnimi izložbami, ki se odpirajo proti Kristalni palači, Dvorana A prijazno vabi k obisku, Ameriška ulica ob dvorani pa pridobiva novo podobo nakupovalne avenije. Tudi v Nakupovalni galeriji Kristalne palače se obeta nova ponudba. Tu se oktobra odpira salon za podaljševanje trepalnic Lash Box LA Slovenija, ki bo predstavil novost na slovenskem trgu – ultra lahke kašmir trepalnice.

Otroci in starši zagotovo vedo, da je Dvorana A tudi dom kreativnega otroškega mesta Minicity Ljubljana, ki je največji ponudnik vsebin za otroke do 12. leta in njihove starše v BTC Cityju Ljubljana. S širitvijo prostorov bodo s skoraj 2000 kvadratnimi metri površine postali največji otroški didaktično-izkustveni center v Sloveniji. Vrhunec bo 4. oktobra, ko bo v Dvorani A slavnostna otvoritev novega interaktivnega motorično-didaktičnega igrala za učenje otrok o varnosti v prometu, ob 18. uri pa še mega koncert za otroke z gosti: Ribič Pepe in RTV Slovenija, Nipke in Trkaj.

Jesen prinaša tudi osveženo podobo Tržnice BTC City v Ljubljani. Zadnji dan julija se je namreč pričela prenova zunanjega pokritega dela tržnice, v okviru katere bosta prenovljena severni in južni vhod, osvežene stojnice za prodajo zelenjave in nameščene nove stojnice za prodajo tekstila. Prenovljena tržnica, ki bo omogočila večjo odprtost in dostopnost za obiskovalce, se bo odprla 6. oktobra, ko se bodo obiskovalci lahko sprehodili med bogato ponudbo in prenovljenimi stojnicami. Na dan otvoritve se bodo obiskovalci lahko tudi poveselili in okušali dobrote na že tradicionalnem jesenskem sejmu, ki bo v znamenju jesenskih plodov, s kulinaričnimi vsebinami pa se mu tokrat prvič pridružuje tudi Odprta kuhinja, spletni portal in priloga časopisa Delo.

Novosti boste našli tudi drugod na območju BTC City Ljubljana. V Dvorano 3 z veliko otvoritvijo 15. septembra prihaja nova športna trgovina Polleo Sport, ki je specializirana za prodajo športnih oblačil, obutve, dodatkov ter športne in bio prehrane za aktivno in zdravo življenje. Jeseni bo nogometne navdušence razveselilo tudi novo sodobno zabavno-izobraževalno središče v Dvorani 18 – Nogometna Hiša Zabave. Prav tako v Dvorani 18 bo prenove deležen igralni salon Casino Rio.

V družbi BTC s številnimi projekti prenove uresničujejo strategijo razvoja družbe in revitalizacijo BTC Cityja Ljubljana z namenom zagotavljanja prijetnega okolja za dobro počutje obiskovalcev, zaposlenih in poslovnih partnerjev. Poleti so tako poskrbeli za nove ozelenitve površin, prenovili Grško in Hrvaško ulico, uredili križišče pri Trgu mladih ter uredili pešpoti in kolesarske poti. Kolesarji lahko svoja kolesa parkirajo na 32 postajališčih, ki so se jim to poletje pridružila še postajališče na zahodni strani Dvorane 10, pokrita kolesarnica pri poslovni stolpnici BTC City in povečano postajališče pred Dvorano 7. Osvežene površine in obogatena ponudba trgovin v BTC Cityju Ljubljana tako ustvarjajo prijetnejši utrip in obiskovalcem prijazno središče.

Za več informacij o novostih in otvoritvenih dogodkih spremljajte spletno stran www.btc-city.com.

 

Dodatne informacije

BTC d.d., Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi

Foto : Arhiv BTC