Družba BTC je na dogodku »CIO leta« za uspešno uveljavljanje številnih digitalnih rešitev v podjetju prejela nagrado »Digitalna preobrazba leta«. Nagrada je namenjena vzpodbujanju in krepitvi zavedanja o pomenu digitalne preobrazbe v slovenskih podjetjih.

Skupaj s svojimi partnerji Eligma d.o.o., ABC Accelerator d.o.o., BTC Phoenix d.o.o. in AV Living Lab d.o.o. je družba BTC razvila unikaten in inovativen ekosistem, ki danes predstavlja pravo referenčno in edinstveno mesto – ”City”.

Družba BTC tako z načrtovanjem in izvajanjem inovativnih projektov uspešno izkorišča potenciale digitalizacije. S povezovanjem s številnimi slovenskimi in tujimi podjetji, akademskim svetom in drugimi državami kaže, da je odprta za globalne trende na vseh področjih. S tem uspešno stopa po poti do cilja postati vodilna družba na področju uvedbe in testiranja novih tehnologij.

 

Več o inovativnosti družbe BTC in njenih partnerjih si lahko preberete v sporočilo za medije na tej spletni povezavi: Družba BTC prejemnica nagrade »Digitalna preobrazba leta«

Foto : Arhiv BTC