Šolski zvonec je zazvonil, šolarji so po zasluženih počitnicah zopet zasedli šolske klopi. Tudi ob začetku letošnjega šolskega leta v BTC Cityju Ljubljana poteka tradicionalna akcija Gremo v šolo. Ta letos nosi naslov ‘V vsakem malčku se skriva velika osebnost’. Osrednji dogodek je dvodnevni sejem rabljenih učbenikov za osnovne in srednje šole, ki bo 6. in 7. septembra na Trgu mladih. Sicer lahko obiskovalci skozi celo leto pri različnih ponudnikih na območju izbirajo v pestri ponudbi šolskih potrebščin in druge opreme, otrokom in mladostnikom pa so namenjene tudi številne obšolske dejavnosti. BTC City Ljubljana tako s ponudbo na enem mestu otrokom pomaga pri razvijanju njihovih talentov.

Šolsko leto učencem prinaša nove izzive in priložnosti za druženje z vrstniki. Številne družine se odpravijo po nakupih šolskih in drugih potrebščin, s katerimi šolarji lažje uresničujejo svoje cilje. V okviru akcije Gremo v šolo lahko obiskovalci BTC Citya Ljubljana na dvodnevnem sejmu prihranijo pri nakupu rabljenih učbenikov za osnove in srednje šole. Dogodek bo v petek in soboto, 6. in 7. septembra 2019, na Trgu mladih, in sicer med 9. in 20. uro. Na sejem so vabljeni vsi, ki želijo prodati ali kupiti rabljene učbenike. Za nemoteno izmenjavo šolskih gradiv bodo obiskovalci lahko uporabljali 30 brezplačnih stojnic.

Ponudniki na območju BTC Cityja Ljubljana so poleg programa izdelkov za šolo pripravili še raznoliko ponudbo oblačil, obutve, knjig, igrač in športne opreme. »V vsakem otroku se skriva oseba, ki lahko nekega dne spremeni svet, če bo le imela vse potrebno za razvoj svoje nadarjenosti. Zato želimo ob pričetku novega šolskega leta starše šoloobveznih otrok povabiti v največje slovensko nakupovalno središče. V BTC Cityju Ljubljana lahko za svoje šolarje najdejo množico potrebščin in vsebin, ki bodo otrokom v pomoč pri razvoju talentov in doseganju uspeha na želenih področjih,« je pojasnila Sara Bogomolec, organizatorka trženjskih projektov v družbi BTC.

BTC City Ljubljana skozi vso šolsko leto ponuja nabor obšolskih dejavnosti za koristno preživljanje prostega časa. V sklopu športnih vsebin se lahko otroci udeležijo tečajev plavanja v Vodnem mestu Atlantis, ur plesa v Plesni zvezdi in druženja v Nogometni hiši zabave. Otroci, ki z mislimi že jadrajo po svetu, lahko v jezikovni šoli Lingula izpopolnjujejo znanje tujih jezikov. Najmlajši se lahko potopijo v svet dogodivščin največjega otroškega didaktično-izkustvenega center v Sloveniji. V Minicityju lahko spoznajo več kot 50 različnih poklicev in spoznavajo svet v okviru tematskih dogodkov.

Več informacij o delovnem času ponudnikov v BTC Cityju Ljubljana najdete na spletnem mestu BTC City.

 

Dodatne informacije

Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi