V družbi BTC širijo ponudbo v svojih nakupovalnih središčih. V BTC Cityju Ljubljana so  pretekli teden odprli največjo in najbolj interaktivno trgovino Sport Vision v Sloveniji. V BTC Cityju Murska Sobota pa obiskovalce vabi prvi McDonald’s v pomurski regiji.   

Od četrtka, 20. avgusta, dalje je ponudba športne opreme v BTC Cityju Ljubljana še bogatejša. V Dvorani 12 so namreč odprli novo trgovino Sport Vision, ki na kar 1000 kvadratnih metrih kupcem ponuja najnovejše modele obutve in oblačil ter dodatkov za šport in prosti čas za vso družino.

Trgovina poleg pestre ponudbe s svojo interaktivno zasnovo nudi tudi vrhunsko nakupno izkušnjo. Tako lahko na primer tekaške copate pred nakupom kupci preizkusijo kar na tekaški stezi v trgovini. Dodatno je nakup obutve olajšan z najnaprednejšim skenerjem stopal Safesize. Ta omogoča istočasno statično in dinamično analizo stopal, pri čemer hkrati opravi tridimenzionalno merjenje stopala in vizualizacijo notranjosti obutve. Rezultati skeniranja pokažejo dolžino, širino in višino stopala ter ocenijo stopalni lok, hkrati pa skener predlaga najprimernejše modele obutve različnih blagovnih znamk. Skener stopal tako predstavlja pravo olajšanje tudi za starše, ki čevlje izbirajo za svoje otroke. Najmlajše pa med nakupovanjem čaka igra v zabavnem kotičku na otroškem oddelku, kjer se lahko zabavajo tudi s pomočjo interaktivne tablice.

»Trgovina v BTC Cityju Ljubljana je največja poslovalnica Sport Vision v Sloveniji, kar za nas predstavlja pomembno pridobitev in utrjuje naš položaj vodilnega ponudnika v prodaji športne obutve, oblačil in dodatkov na področju balkanske regije. Veseli smo, da lahko kupcem v novi trgovini nudimo največjo ponudbo izdelkov svetovno znanih blagovnih znamk, njihovo izbiro pa olajšamo s pomočjo našega strokovno usposobljenega prodajnega osebja in prednostmi, ki jih prinaša napredna tehnologija,« je ob otvoritvi nove trgovine povedala Tijana Ramić, vodja marketinga Sport Vision.

Z veliko novostjo razveseljujejo tudi v BTC Cityju Murska Sobota. Ljubitelji McDonald’s klasik so se namreč v petek, 21. avgusta, razveselili odprtja nove McDonald’s restavracije. Ta na 450 kvadratnih metrih poleg že prepoznavne ponudbe hrane gostom nudi široko izbiro slaščic in kave v McCaféju, na voljo pa je tudi storitev McDrive, s katero je hrano možno naročiti in prevzeti iz avtomobila. Gre sicer za dvaindvajseto restavracijo McDonald’s v Sloveniji, a prvo v pomurski regiji.

»V McDonald’su smo veseli, da je odslej tudi v Pomurju na voljo naš priljubljen izbor jedi. Verjamemo, da bo naša ponudba v prijetnem ambientu sodobno opremljene restavracije obogatila ponudbo hrane v BTC Cityju Murska Sobota. Ta je namreč kot največje nakupovalno središče v regiji, ki ga letno obišče več kot dva milijona obiskovalcev, odlična izbira lokacije za našo restavracijo,« je izpostavil Srđan Krumpak, direktor podjetja Alpe-Panon d.o.o., McDonald’s DL.

V družbi BTC sicer v treh nakupovalnih središčih v Ljubljani, Murski Soboti in Novem mestu obiskovalcem nudijo edinstveno izkušnjo nakupovanja, odkrivanja različnih okusov in uživanja v nepozabnih doživetjih. »V družbi BTC verjamemo, da se obiskovalci k nam vračajo zaradi širine ponudbe in raznolikih vsebin, ki jih redno dopolnjujemo tako, da zadovoljujejo najrazličnejša pričakovanja in zahteve tako naših gostov kot poslovnih partnerjev. Tako smo veseli, da se nam je v BTC Cityju Ljubljana pridružila trgovina Sport Vision, s katero bomo še razširili pester izbor športne opreme in utrdili naš položaj športnega ponudnika. Prav tako pozdravljamo otvoritev restavracije McDonald’s v BTC Cityju Murska Sobota, ki bo pomembno dopolnila izbiro prehranskih ponudnikov v tem nakupovalnem središču,« je povedal Miha Rakar, direktor BTC City.

V družbi BTC se že več kot 25 let trudijo obiskovalcem zagotoviti čim bolj raznovrstno ponudbo, ki predstavlja preplet trgovskih in storitvenih ter kulinaričnih ponudnikov. S pestro ponudbo in prihodom novih blagovnih znamk v BTC Cityje sledijo tako potrebam potrošnikov kot svetovnim trendom ter ohranjajo nakupovalna središča privlačna za obiskovalce.

Dodatne informacije

Sektor za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi

 

Sport Vision in McDonald's

Foto : Studio Bomba in Mediaspeed