V BTC City Ljubljana se ta petek in soboto, 17. in 18. junija, vrača Festival nakupov in zabave! V družbi BTC so pripravili vrhunski program, poln glasbe, plesa, adrenalina in drugih zabavnih aktivnosti, ki bo navdušil vse generacije, posebno pozornost pa namenjajo mladim in družinam. Nastopili bodo Dunking Devils, Koala Voice, Kokosy, Trkaj, obeta se tudi vroč Samba brazilski show, prva pop-up trgovina Petre Parovel in še mnogo več! Festival, poln zabave in privlačnih popustov, tako predstavlja odličen uvod v poletje.

Uvod v letošnje poletje bo po dveh letih premora naznanil priljubljeni dogodek Festival nakupov in zabave, ki se bo odvijal 17. in 18. junija v BTC Cityju Ljubljana. Dvodnevni dogodek bo poleg privlačnih popustov s strani ponudnikov zaznamoval izvrsten program, ki bo poskrbel za zabavo najmlajših, pa tudi ostalih generacij, celotno dogajanje pa bo za obiskovalce brezplačno.

Že v petek popoldne se bo festivalsko dogajanje od 16. ure dalje ogrevalo z »afterwork« druženjem v Kulinaričnem parku BTC City s koncertom priljubljene mladostniške skupine Kokosy. V soboto pa se bodo na osrednjem prizorišču pred Dvorano A od 10. ure dalje cel dan vrstili nastopi izvrstnih izvajalcev. Dan bo otvoril Jole Cole z nepozabnim čarovniškim nastopom za otroke. Sledilo bo Funky Swy miganje s Petro Parovel, ki se bo poleg vadbe prvič v Ljubljani predstavila še s svojo pop-up trgovino v Dvorani A, in koncert Trkaja, na katerem bo predstavil uspešnice svojega albuma/knjige Repki. Za med-nakupovalno gibanje bodo poskrbele inštruktorice Zumbe iz skupine Zubalicious Crew z energično in zabavno plesno vadbo za vse. Plesne ritme bodo s svojim nastopom kasneje ohranjale plesalke, akrobata in tolkalisti mednarodne plesno-akrobatsko-glasbene zasedbe Samba Brazil Slovenija & Banda Berimbau, ki bodo na sobotno popoldne z vročim samba showom pričarali nepozabno doživetje pravega brazilskega karnevala. Za adrenalin bodo poskrbeli akrobati Dunking Devils s kar dvema točkama vratolomnih akrobacij, hojo po zidu in neverjetnimi skoki v globino z 20 metrov. Še več plesa pa bo v BTC City pripeljala točka Hiše plesa s plesno šolo Libero, ter skupine ONI the Show, ki navdušuje z modernimi plesi in cirkuškimi prvinami. Zaključek festivala bodo obeležili z večernim koncertom glasbene skupine Koala Voice, ki se bo pričel ob 19. uri.

Vratolomno točko »Dunking Devils padajo z neba« bo svetovno znana akrobatska skupina izvedla prvič v Ljubljani! Dih jemajoči kaskaderski skoki z višine do 20 metrov bodo na sporedu v soboto, 18. 6., ob 17. uri.

Organizatorji so posebej poskrbeli za mlade družine. Najmlajši bodo lahko v soboto, med 10. in 13. ter med 15. in 18. uro, uživali na Dunking Devils otroškem trampolinu ter v Atlantisovem kotičku z vodno zabavo in nagradami. Minicity ekipa bo poskrbela za poslikavo njihovih obrazov ter nudila kreativne delavnice in kotiček, v katerem bodo otroci postali, kar si želijo, za dodatne aktivnosti pa bo poskrbljeno v Baby Center kotičku. Ves čas festivala bo na voljo tudi slastna festivalska kulinarična ponudba, v kateri ne bodo manjkale niti kokice, sladkorna pena in točen sladoled.

Poseben čar Festivalu nakupov in zabave dodajajo mikavni popusti ponudnikov na območju, ki jih bodo obiskovalci lahko izkoristili le v petek in soboto, 17. in 18. junija. Seznam ugodnosti, ki jih je pripravilo več kot 130 ponudnikov, bo objavljen na spletni strani BTC City, v tiskani obliki pa ga obiskovalci lahko prejmejo tudi na samem kraju dogodka. Popusti in ugodnosti, ki bodo veljali na festivalu, bodo razkriti v petek, 17. junija.

Vabljeni vsi, željni nepozabne zabave, ugodnega nakupovanja in sproščenega druženja.

Več informacij o programu in popustih najdete na spletni strani: https://www.btc-city.com/sl/fnz

 

Dodatne informacije

Sektor za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi