Pričenja se prva od akcij v okviru dolgoročnega projekta Zeleno je moje mesto!

V petek, 5. maja, bo v BTC CITYju izvedena prva od akcij v okviru dolgoročnega projekta Zeleno je moje mesto. Obiskovalci boste lahko občudovali učence šol z vrtnarskim programom, ko bodo zasajali izbrano rastlinje v vnaprej načrtovane in postavljene ambiente na lokacijah Koloseja, Atlantisa in dvorane A – južni vhod.

V okviru projekta Zeleno je moje mesto, BTC d.d razpisuje nagradni foto natečaj, ki bo potekal od 5.5. do 5.6.2006. Na natečaju lahko sodelujejo vsi ljubitelji fotografije in jih pošljejo na elektronski naslov info@btc-city.si do 5.6.2006.
Prispele digitalne fotografije bo ocenjevala strokovna žirija in razglasila zmagovalca. Nagrajenec bo dobitnik digitalnega fotoaparata Sony DSCS60& trgovine BIG BANG.

Vsak ambient bo zasajen v odtenkih ene barve. Obiskovalci ste prijazno vabljeni, da se nam pridružite in uživate ob celodnevnem dogodku ter spremljajočem glasbenem in zabavnem programu. Izvedbo& treh ambientov& omogočajo naši sponzorji: Merkur d.d., Kolosej kinematografi d.o.o. in KPL d.d. družba za gradnjo in vzdrževanje cest, zelenih površin ter inženiring. Za prijazno sodelovanje se jim zahvaljujemo.

Ob 17.00 uri vabljeni na zaključek prireditve na južno parkirišče dvorane A, kjer bomo za vas pripravili program:
– glasbeni nastop Anike Horvat
– plesni nastop Plesne šole Urška
podelitev nagrad s strani BTC za sodelujoče šole oz. mentorje in dijake
nagradno kolo sreče za udeležence prireditve

V primeru dežja bo dogodek prestavljen na sredo, 10. maja 2006.

BTC CITY je mesto, ki se iz nakupovalnega središča razvija v mesto zabave in druženja. Je mesto, ki letno sprejme 18 milijonov obiskovalcev. Vsak posamezni projekt, pa naj bo še tako majhen, bo kamen v mozaiku, ki sledi ciljem doseči prijetno in fukcionalno ureditev mesta BTC CITY.

Zadali smo si nalogo, da ozelenimo BTC CITY. Pri ozelenjevanju se bomo zabavali tako mi kot vi, dragi obiskovalci našega mesta. Povabili vas bomo k sodelovanju ali zgolj uživanju v novih, zelenih ureditvah prostora. Zamisel o celoviti urbani in zeleni ureditvi prostora smo poimenovali Zeleno je moje mesto. Uresničevali jo bomo korakoma. Vsak posamezen projekt, pa naj bo še tako majhen, bo kamen v mozaiku, ki sledi ciljem doseči prijetno in hkrati funkcionalno ureditev mesta BTC.

Vabljeni v BTC City – zeleno mesto!

Sponzorji: Merkur, KPL, Kolosej