Odpri smo sezono igranja odbojke na mivki na Aleji mladih. Igrišče je odprto vsak dan od 10. do 22. ure. Igranje je brezplačno.

PROGRAM

Športno glasbena akcija Šport v BTC Cityju bo to poletje narekovala utrip aktivnemu preživljanju časa v BTC Cityju v Ljubljani. Z aktivnostmi v akciji Šport v BTC Cityju se bodo zabavali vsi mladi, vsi, ki gojijo mladosten življenjski slog in vsi najmlajši.

Aleja mladih v BTC Cityju bo med desetimi prireditvami, ki bodo potekale ob četrtkih popoldne gostila štiri velike koncerte. Na njih se bomo zabavali s popularnimi izvajalci Alyo, Tabu, Kingston in Neisho. Osrednji športni dogodek akcije je četrtkov Turnir trojk v odbojki na mivki za pokal Intersport BTC, za glavno nagrado 300.000 sit, ki bo pripadla zmagovalcem na finalnem turnirju 31. avgusta. Vsak četrtek bo organizirana zabava za najmlajše. V Otroškem kotičku Ljubljanskih mlekarn bodo otroci risali, barvali, izdelovali lutke in ropotuljice ter se sladkali s sladoledi. Čarovnik Grega pa jih bo zabaval na nastopih 6. julija, 20. julija in 10. avgusta. Na Turnirju trojk v odbojki na mivki za pokal INTERSPORT BTC, bomo izbirali tudi najboljšo navijaško skupino, in s posebno nagrado Arene Vodafone live! bomo nagradili tiste, ki bodo dali najbolj zagreto podporo svojim prijateljem, ki bodo tekmovali, in jim na ta način pomagali v njihovih športnih prizadevanjih. Dobra navijaška podpora je včasih polovica zmage. In to ni vse! Vsi, ki se bodo družili, igrali odbojko, žurali na koncertih na Aleji mladih to poletje, bodo lahko sodelovali v Veliki nagradni igri Šport v BTC Cityju.

Dogodki na Aleji mladih se bodo začeli 29. junija z mega koncertom energične Alye. Sledili bodo mega žuri s koncertno atrakcijo Tabu v četrtek 13. julija, s sončnimi Kingstoni v četrtek 17. avgusta ter zaključni koncert čudovite Neishe v četrtek 31. avgusta na velikem finalnem dogodku.

Sodelovanje na turnirju v odbojki, na katerem se bomo osveževali z novim okusom vode Zala, Za Symphony, je brezplačno. Prav tako so brezplačne vse druge aktivnosti v sklopu akcije ter tudi sama uporaba igrišča za odbojko na mivki na Aleji mladih v BTC Cityju.

O akciji Šport v BTC Cityju bomo redno obveščali na spletni strani www.btc-city.com.

Aleja mladih je poleti središče zabave v BTC Cityju. Imeli se bomo aktivno in veselo!

Sponzorji akcije: Ljubljanske mlekarne; Intersport BTC, Hala 12, Kolosej kinematografi, Pivovarna Union.

&