Serija dogodkov Šport v BTC Cityju bo s kombinacijo športnih in glasbenih vsebin to poletje že peto leto zapored narekovala utrip aktivnemu preživljanju časa v BTC Cityju v Ljubljani. Dogodki Šport v BTC Citjyu, ki bodo od 29. junija do 31. avgusta, potekali vsak četrtek od 17. ure naprej na Aleji mladih, bodo prinesli Turnir trojk v odbojki na mivki za Pokal INTERSPORT BTC, štiri velike brezplačne koncerte domačih zvezdnikov pop glasbe, Izbor za naj navijaško skupino, Veliko nagradno igro Šport v BTC Cityju, Otroški kotiček Ljubljanskih mlekarn in preizkuse spretnosti v nogometu. Na začetku akcije v četrtek 29. junija bo nastopila Alya.

V četrtek, 29. junija 2006, se prične tudi Turnir trojk v odbojki na mivki za Pokal INTERSPORT BTC, na katerega se ekipe lahko prijavijo preko spletne strani www.btc-city.com in na sami lokaciji ob 17. uri. Zmaga na zaključnem, finalnem turnirju, ki bo 31. avgusta, bo zmagovalni trojki prinesla 300.000 SIT.

Aleja mladih v BTC Cityju bo med desetimi prireditvami, ki bodo potekale ob četrtkih popoldne, gostila štiri velike koncerte. Na njih se bomo zabavali s popularnimi izvajalci: Alyo, Tabu, Kingston in Neisho.

Ob osrednjem športnem dogodku akcije, Turnirju trojk v odbojki na mivki za pokal INTERSPORT BTC, bo potekal tudi Izbor za naj navijaško skupino, pri katerem bodo organizatorji s posebno nagrado zabaviščnega centra Arena Vodafone live! nagradili tiste navijače, ki bodo dali najbolj zagreto podporo svojim prijateljem, ki bodo tekmovali.

To ni vse! Vsi, ki se bodo igrali odbojko na mivki, žurali na koncertih in se preprosto družili ob četrtkih na Aleji mladih, bodo lahko sodelovali v Veliki nagradni igri Šport v BTC Cityju. Kupone za sodelovanje bo možno oddati samo na lokaciji akcije na Aleji mladih in izključno ob četrtkih od 17. ure naprej. Žrebanje bo na zaključnem dogodku 31. avgusta, ko bo svoj koncert imela Neisha. Glavna nagrada je vrhunsko gorsko kolo znamke Nakamura.

Vsak četrtek popoldne bo organizirana tudi zabava za najmlajše. V Otroškem kotičku Ljubljanskih mlekarn bodo otroci risali, barvali, izdelovali lutke in ropotuljice ter se sladkali s sladoledi. Čarovnik Grega jih bo zabaval na nastopih 6. julija, 20. julija in 10. avgusta.

Na šestih dogodkih, takrat ko na Aleji mladih ne bo koncertov, bodo za dodatno animacijo skrbeli nogometni žonglerji, ki bodo kazali trike, in podeljevali simpatične nagrade obiskovalcem, ki bodo preizkusili svojo spretnost v nogometni veščini.

Na koncertnih dogodkih pa se bo predstavila kozmetika Oriflame, ki bo obiskovalcem ponudila brezplačno promocijsko ličenje.

Vse aktivnosti v akciji Šport v BTC Cityju so brezplačne in so namenjene vsem, ki gojijo aktiven življenjski slog.

O akciji bomo redno obveščali na spletni strani www.btc-city.com.

BTC d.d. Šmartinska 152, Ljubljana, Sektor za tržno komuniciranje, telefon 01 585 13 19.