Spoštovani!

Napočil je čas za novo sezono državnega prvenstva v Ulični košarki, ki se bo tako kot lani začela z novinarskim turnirjem, na katerem boste ob druženju dobili vse potrebne informacije o letošnjem tekmovanju. Vsi predstavniki medijskih hiš ste tako v sredo, 30. maja, ob 16. uri vabljeni v BTC City, natančneje v Vodno mesto Atlantis, kjer se boste v mešanici tekmovalnega in prijateljskega vzdušja lahko pomerili v medijskih trojkah (igri trem proti trem).

Ob tem bo seveda poskrbljeno za jedačo in pijačo, darila in tudi za prost vstop v bazene Vodnega mesta Altantis. Najprej se bomo tako dodobra spotili, si ob dobri hrani privezali dušo in jo nato ob kozarčku pobožali še z osvežilnim namakanjem v ravno prav ogreti vodi.

Še enkrat torej vljudno vabljeni na sproščeno predstavitev četrte sezone državnega prvenstva v Ulični košarki, katere prvi pravi turnir nas 9. junija čaka prav pred Atlantisom.

Lep pozdrav

Ekipa Ulične košarke

&

Vse novinarske ekipe (zanimanja ne manjka) se lahko prijavite prek elektronskih naslovov press@sd-extrem.com in matej.avanzo@kzs-zveza.si ali telefonskih številk 041 876 530 (Boštjan Reberšak) in 041 207 384 (Matej Avanzo).

&