Začetek julija bo pred Vodnim mestom Atlantis žarela posebna zvezda: Novi razred A!&

Podjetje Autocommerce bo nekaj mesecev pred uradno predstavitvijo v času od 4. do 8. julija za obiskovalce predstavil novo generacijo razreda A. Prvič v zgodovini Mercedes s svojim produktom nagovarja nove ciljne skupine, za katere je značilna energičnost, mladostnost, igrivost in zapeljivost.

V okviru ekskluzivnega road-showa postavili paviljon, kjer bodo prodajni svetovalci obiskovalcem predstavili najnovejše tehnološke napredke novega A-ja, ki ga odlikujejo tri različice opreme in trije oblikovni paketi, ki nudijo neskončne možnosti, s katerim lahko vozilo razreda A oblikujete povsem po svojem okusu: od modnega in urbanega do brezkompromisno športnega in ekskluzivnega.

Gre za kompaktno vozilo, ki ga odlikujejo izrazite linije, dinamično zaobljene površine in okna v slogu kupeja. Izjemno bogata opremljenost z asistenčnimi sistemi, od inteligentnega sistema luči in opozorila pred trkom COLLISION PREVENTION ASSIST pa vse do tempomata varnostne razdalje DISTRONIC PLUS, poskrbi za vaše udobje in varnost.

Izbirate lahko tudi med različnimi opcijskimi multimedijskimi sistemi. Na voljo so vmesnik Mercedes-Benz za Apple iPhone, sistem COMAND Online z integrirano navigacijo na trdem disku.

Vozilo boste lahko tudi preizkusili.

>> Več informacij dogodku