Na terasi restavracije diVino v nakupovalni galeriji v BTC-ju se je znova odvila zabava na najvišji plaži v mestu. Za dober žur so poskrbeli barmani, odlično razpoloženi glasbeni izvajalci in gostje, ki so se prepustili odličnemu večeru sredi delovnega tedna.

Samuel Lucas je z bendom poskrbel za še eno odlično zabavo.

Srede na diVino plaži postajajo pravi hit, predvsem pa priljubljena osvežitev poletnega dogajanja v prestolnici. Tudi tokrat so se na Zeleni terasi v drugem nadstropju Kristalne palače v BTC-ju zbrali številni nastopajoči, ki so na najvišji plaži v mestu pripravili dogodek, ki se je iz popoldanskega ležernega druženja prelevil v večerni mini poletni koncert z velikim plesiščem.

Kataya je s svojim vokalom navdušila vse prisotne.

Nastopil je Samuel Lucas s svojim bendom in znova dokazal, da je zabavljač prvega razreda, saj je s svojo energijo privabil večurni nasmešek na obraze tudi vseh tistih, ki so se na terasi oglasili le na kratki pijači po službi. A so ostali. Plesali, pili in jedli. In ne le na pesmi različnih žanrov, s katerim je postregel Samuel. Na odru so se mu pridružili še Omar Naber, Nina Pušlar, Kataya, Katarina Mala in Samuelova hči Ariana.

katarina Mala v akciji.

Med gosti je bilo tudi precej znanih obrazov iz poslovnega, glasbenega in televizijskega sveta. S kozarci v rokah so se pogovarjali na udobnih ležalnikih, hostese so ponujale pijačo, sveže sadje ter prigrizke, glasbeniki so skrbeli za glasbeno kuliso, DJ Dey pa za house ritme.

S svojim stand up nastopom je večer začinil komik in igralec Matjaž Javšnik, ob akustični spremljavi pa je navdušila tudi pevka Nina Pušlar.

Obetata se še dve vroči diVino sredi:

  • 8. avgusta bo nastopila pevka Alya s skupino, raper Trkaj, komičarka Ana Marija Mitič in DJ Lady M
  • 22. avgusta pa še skupina Xequitfz, DJ Sylvain in Lara Love.

Vstop je prost!