Dogodek je potekal zaporedno na treh prestižnih ljubljanskih lokacijah – v Operi, v Galeriji Emporium in v Kristalni palači. Na vsaki od njih je goste je čakalo posebno presenečenje. V Operi so se navdušili nad zadnjim delom baletne predstave Trnuljčica in po predstavi v zaodrju poklepetali z ustvarjalci predstave. V Galeriji Emporium je čevljar iz hiše Salvatore Feragamo v živo predstavil postopek izdelave čevljev te prestižnejše znamke. Vrhunec večera presenečenj pa se je zgodil v Kristalni palači, ki je dodala dogodku svoj prestižni pridih kot najvišja in hkrati najbolj trajnostna zgradba v Sloveniji.

Potem ko so se gosti v Kristalno palačo pripeljali z novim x5, jih je v vrhuncu večera očarala predstavitev novega BMW i8, ki bo na ceste zapeljal šele v letu 2016 in je eden izmed štirih prototipnih vozil na svetu. Gre za električno športno vozilo, ki pomeni revolucijo v avtomobilski industriji. Vsebinsko dodano vrednost sta dogodku prinesla predsednik uprave Petrola, Tomaž Berločnik, s predavanjem o energetski oskrbi mest v prihodnosti ter profesor Ian Sutherland iz Kanade s svojim razmišljanjem o družbenih spremembah v prihodnosti.

Kristalna palača je na dogodku dokazala, da ni le najvišja in najbolj trajnostna zgradba, temveč mnogo več. Je prostor, ki prinaša sporočila prihodnosti, drznosti, prebojnosti in tudi prestiža. Veseli smo, da je Kristalno palačo kot takšno prepoznala tudi prestižna znamka kot je BMW.