V Vodnem mestu Atlantis so v četrtek, 9. januarja, ponosno odprli nov, sodoben Strokovni center zdravja. V njem se bodo izvajali programi Fitnes klinike, LPG endermologije, Individualnih terapij in Terapije z ribicami.,

Teden odprtih vrat

V času med 13.1.2014 in 19.1.2014 bodo v centru potekali dnevi odprtih vrat, na katerih vas bodo strokovnjaki z veseljem popeljali skozi vse posamezne aktivnosti.

>>Oglejte si urnik posameznih dejavnosti

Programi so namenjeni:

  • izboljšanju splošnega počutja in izvajanju športnih aktivnosti,
  • naravni negi stopal (terapija z ribicami Garra rufa),
  • skrbi za pomlajen videz obraza in telesa.

S Fitnes kliniko boste sistematično pristopili k vadbi na podlagi lastnih sposobnosti, želja in ciljev. Vadba se lahko nadaljuje s programom “Core training”, namenjenim kreposti mišicam trupa, “Tekaško kliniko”, ki se izvaja na različnih tekaških napravah, “Power programom”, pri katerem gre za trening s trakovi in kolebnicami ali “Krožnim treningom”, namenjenim predvsem kurjenju maščob in pridobivanju aerobne zmogljivosti. Na voljo je tudi vadba “Orientalskega hip hopa”, ki daje poudarek na treningu trebušnih in medeničnih mišic ter “Pilates”, s katerim dosežemo sprostitev, vadbo celotnega telesa in umirjeno dihanje.

Za mladosten videz obraza in telesa lahko poskrbite s pomočjo LPG endermologije, ki deluje na principu mehanične stimulacije kože s pomočjo dveh motornih valjev. Lipomasaža izboljšuje mikrocirkulacijo, odstranjuje celulit, zmanjšuje lokalizirano maščobo, vrača tonus vezivnemu tkivu in pospešuje izločanje toksinov iz telesa. Metoda je popolnoma neboleča in sproščujoča, deluje brez kirurških posegov in kemijskih substanc.

Individualne terapije delujejo na podlagi: kineziologije – znanost, ki preučuje delovanje sklepov na podlagi različnih ved (od anatomije, fiziologije, vse do sociologije in zgodovine). Uporablja se za izboljšanje športnih rezultatov, prav tako pa je priljubljena tudi pri terapevtskih programih… aplikacije elastičnih trakov – namenjeni so podpori mišičnim funkcijam; zmanjšujejo bolečine, učvrstijo funkcije sklepov, zmanjšajo otekline in možnosti vnetja itd. šole pravilne drže in gibanja v vodi in na suhem – Halliwic tehnika je še posebej namenjena otrokom s posebnimi potrebami, na katere deluje še posebej blagodejno.

Prav posebno masažo in naraven piling kože boste doživeli s pomočjo Terapije z ribicami. Ribice Garra rufa se prehranjujejo z odmrlimi celicami, še posebej okusna pa so jim razna obolenja kože: glivice, luskavica in ostale kožne nadloge.

 

Vabljeni torej v sodoben Strokovni center zdravja, v katerem boste poskrbeli za aktiviranje telesa, lep in zdrav videz kože s pomočjo LPG endermologije in prijetno masažo z ribicami.

 

Dodatne informacije: