S podelitvijo priznanj najboljšim se je na Bledu zaključil izbor Naj wellness 2013/14. V izboru, ki je letos potekal že šestič zapored, je sodelovalo 14 centrov, ocenjevali pa so jih tokrat izključno obiskovalci. Glasovanje  je potekalo od konca novembra do sredine marca in v tem času se je v uredništvu »Dobro jutro, Slovenija« nabralo skoraj 15.000 glasov. Največ so jih obiskovalci namenili: Orhidelii iz Term Olimia, Wellnessu Vodnega mesta Atlantis,  ter Vitarium Spa&Clinique-u iz Šmarjeških Toplic.

 

Glavni namen izbora je širši javnosti posredovati čim več informacij in podatkov o wellnessu in o zdravem načinu življenja na splošno, ter seveda  o konkretni ponudbi slovenskih wellness centrov. »Hkrati pa se z izborom spodbuja zdrava konkurenčnost med centri in s tem dviguje kakovost storitev v njih,« so prepričani v uredništvu Dobro jutro, Slovenija.

Sodelujoči centri so bili razvrščeni v tri kategorije: turizem-veliki in turizem-mali ter rezidenti. Med rezidenti je zmago znova slavilo Vodno mesto Atlantis. Stopničko nižje se je uvrstil Športni in wellness center Galactica, na tretjem mestu pa je pristal novinec v akciji – butični Victoria Wellness Club.