V soboto, 12. aprila med 9. in 14. uro vas vabimo na otvoritev prenovljenega južnega dela Tržnice BTC City. Otvoritev tržnice bo v znamenju pomladi in velikonočnih praznikov. Tema tokratnega dogajanja na tržnici je namreč »pomladno prebujanje«, v okviru katerega bodo številni ponudniki vrtnin predstavili in razstavili svoje sadike za zelenjavni vrt, za sajenje ter presajanje medovitih rastlin.

V medenem kotičku boste lahko uživali v degustaciji medu, bogati izbiri balkonskih in vrtnih medovitih rastlin ter si ogledali maskoto čebelice kranjske sivke.

Poskrbljeno bo tudi za vrhunsko kulinarično izkušnjo, saj bodo trgovci za vse obiskovalce pripravili razkošno ponudbo velikonočnih dobrot, kot so pirhi, šunka, hren, potica itd., poleg tega pa bo o prehranjevalnih navadah in zdravi prehrani svetovala strokovnjakinja s tega področja ga. Marija Merljak. V sobotno dopoldne bo na tržnici BTC City potekal  pester zabavni program.

Prenovljena tržnica odslej za obiskovalce in poslovne partnerje ponuja še več, saj je odslej na voljo večja gostinska in trgovska ponudba. Tržnica je pridobila štiri nove trgovske lokale:

  •  trgovino s tipično slovensko ponudbo,
  • Škrnic’l s »take away« prehrano
  • »bio trgovino« Kot doma.
  • Hiša refoška z vini Vina Koper.

Ena izmed novosti bo tudi ZOO trgovina za male živali, kjer bo za vse ljubitelje hišnih ljubljenčkov na voljo vrhunska hrana za najbolj zahtevne pse in mačke, oprema za akvarije, hrana za ribe, želve in še mnogo več. Med drugim je s prenovo postalo veliko lepše, bolj zanimivo, bolj moderno in bolj odprto tudi območje na katerem se nahaja.

Vas zanima kako je videti? Pridružite se nam na otvoritvi in se prepričajte sami.