Družba BTC se danes pozicionira kot pametno, inovativno mesto in kot največji Living Lab. Skozi leta že dokazujemo, da je sledenje novim trendom, vlaganje v nove tehnologije in transformiranje velikega pomena.

Skozi svoj ekosistem uspešnih Blockchain podjetij, ki se nahajajo v BTC Cityju uspešno vpeljujemo in uporabljamo nekatere njihove rešitve. Družba BTC d.d. je kot pobudnik z Vlado RS in drugimi močnimi deležniki podpisala pismo o nameri ustanovitve Evropskega Blockchain Huba. Otvoritev evropskega Blockchain Hub-a bo 5.10.2018.

BTC City, kot mesto inovativnosti sedaj odpira svoja vrata tudi Azijskemu trgu. S tem namenom je Mark Kalin; asistent izvršnega direktorja za inovacije in digitalizacijo poslovanja ter vodja inovacijske pisarne; ta teden v Hong Kongu in v Tokiu predstavil koncept družbe BTC d.d. kot inovativnega, pametnega mesta, ki vpeljuje nove tehnologije kot so blockchain, umetna inteligenca, virtualna tehnologija in druge.

Trenutno družba BTC kot pobudnik Evropskega Blockchain Hub-a participira v Evropsko-Azijski turneji, ki zajema 11 Azijskih in 8 Evropski držav. Namen turneje je povezovanje vlad, privatnih korporacij, start-upov, nevladnih organizacij ter univerz, da skupaj zgradimo še večjo povezanost in močen ekosistem partnerjev ter inovacij.

Foto : Mark Kalin