S podpisom partnerske pogodbe in vstopom v lastniško strukturo so se podjetja BTC d. d., Eligma d. o. o. in Lab4Pay d. o. o.  zavezala k nadaljnjemu razvoju celovite rešitve, ki stremi k povečanju e-plačil in enotnemu sistemu za učinkovito poslovanje malih in srednje velikih podjetij na prodajnih mestih. Podpora klasičnim in naprednim plačilnim rešitvam, vključno s kripto plačili, integracija z davčno blagajno in možnost nameščanja dodatnih aplikacij na napravo ‘vse-v-enem’, podjetjem omogoča enostavnejše poslovanje in manjše stroške.

Podjetje Lab4Pay, ki združuje strokovnjake z dolgoletnimi izkušnjami na področju plačilnih sistemov, je skozi dobro zasnovano strategijo in vizijo s svojo poslovno idejo na razpisu Slovenskega podjetniškega sklada doseglo drugo mesto med več kot 130 start-up podjetji in s svojo inovativno rešitvijo pritegnilo tudi strateška partnerja – družbo BTC in Eligmo.

Miha Culiberg, poslovnež, direktor in ustanovitelj podjetja Lab4Pay, prisega na inovativne rešitve: »Število plačilnih kartic in ostalih elektronskih plačil, ki jih uporabljamo vsakodnevno, je mnogo večje, kot je bilo nekoč, še zmeraj pa se soočamo z negotovostjo trgovcev ob integraciji novih plačilnih metod na prodajna mesta. Prav tako se vsakodnevno pojavlja širši nabor plačilnih sredstev. Partnerstvo z Eligmo je prvi korak, da trgovcem poleg klasičnih ponudimo tudi alternativne plačilne metode, kot so kriptovalutna plačila, ki so trenutno v uporabi predvsem pri mlajših in prihajajočih generacijah. Naša rešitev bo trgovcem na eni napravi ponujala sprejem klasičnih in modernih e-plačil, kot tudi integracijo z davčno blagajno in pester nabor aplikacij za izboljšanje upravljanja odnosov s kupci. Z napredno integracijo različnih plačilnih metod v eni napravi so možnosti za dodajanje novih plačilnih metod neomejene in se lahko spreminjajo glede na potrošniške trende. V času Covid-19 je prehod s klasičnih na elektronska plačila še toliko bolj pomemben, Lab4Pay pa je s svojo rešitvijo poleg razširjenega nabora plačilnih metod na prodajnih mestih zagotovil enako uporabniško izkušnjo tudi na hitro rastočem segmentu online nakupov. Platforma, ki je odprta za vse ponudnike androidnih rešitev, trgovcem olajša in poceni vsakodnevno poslovanje, zato vabimo vse ponudnike programskih rešitev za prodajna mesta k sodelovanju in povečanju nabora storitev za trgovce.«

Mag. Damjan Kralj, glavni izvršni direktor družbe BTC, je dejal: »Investicija v Lab4Pay je nadaljnji korak v naši misiji Digitalno, s katero smo se zavezali k razvoju digitalnih rešitev za trgovce in potrošnike, in logična nadgradnja naših dolgoletnih izkušenj upravljanja poslovnih nepremičnin s trgovskimi poslovnimi partnerji. Verjamemo, da bodo sinergije družbe BTC, globalna prisotnost Eligme in dolgoletne izkušnje na področju plačilnih sistemov, združene v podjetje Lab4Pay, slovenskemu in tujim trgom ponudile rešitev, ki bo pomagala redefinirati upravljanje odnosov s kupci na prodajnem mestu.«

Dejan Roljić, ustanovitelj in direktor Eligme, je izjavil: “Veseli nas, da bo Eligma v partnerstvu z družbama Lab4Pay in BTC podjetjem v številnih delih sveta lahko ponudila celovito rešitev, ki bo združevala tako uveljavljene kot tudi najsodobnejše alternativne plačilne rešitve na enem mestu. Tako bomo kupcu omogočili, da bo lahko vedno izbral zase najprimernejši način plačila, trgovcem pa, da najrazličnejše plačilne možnosti hitro in enostavno postanejo del njihovega poslovnega vsakdanjika. S to strateško odločitvijo kriptovalutna plačila postavljamo ob bok kartičnim in ostalim digitalnim plačilom.”

Za vse dodatne informacije glede napredne aplikacije in naprav, ki nudijo podporo poslovanju majhnim in srednje velikim podjetjem, si oglejte spletno stran www.lab4pay.com.

Lab4Pay je podjetje, ki je s svojo inovativno idejo na razpisu Slovenskega podjetniškega sklada osvojilo drugo mesto med več kot 130. prijavljenimi kandidati. Podjetje, ki je navdušilo tudi strateške partnerje, družbo BTC in Eligmo, na trgu ponuja inovativno rešitev za celovito poslovanje majhnih in srednje velikih podjetij na področju plačilnih sistemov. Njihova vse-v-enem naprava omogoča enostavno integracijo in nadgradnjo z naprednimi androidnimi aplikacijami, ki na eni napravi omogočajo tudi finančno blagajno, lojalnostne programe in programe po meri uporabnikov.

 

Lab4Pay

Foto :