ABC Hub, inovativno večnamensko središče, kjer zagonska podjetja razvijajo svoje rešitve, je se povezujejo in izobražujejo, je znova med nagrajenci Central European Start-up Awards (CESA).

Pri CESA vsako leto izberejo najboljšega posameznika ali organizacijo, ki doseže najboljše ocene s strani uporabnikov, partnerjev in mednarodne žirije ter postane prejemnik nagrade People’s choice. Na srednjeevropski ravni je bil tokrat zmagovalec ABC Hub, ki ima svoje prostore v BTC Cityju Ljubljana.

ABC Hub, ki je letos obeležil že 5. obletnico delovanja, je v letošnjem letu prejel tudi nagrado za najboljši sodelovni prostor (»coworking«) v Ljubljani, ki jo podeljuje švedska spletna stran Ridestore Magazine in se uvrstil tudi na lestvico 100 najboljših sodelovnih prostorov v Evropi. Z doslej prejetimi nagradami ABC Hub utrjuje svojo pozicijo enega najboljših tovrstnih inovativnih središč v Sloveniji in širše ter nadaljuje z uresničevanjem svojega cilja – zagotavljanja mladim zagonskim podjetjem vse, kar potrebujejo za uspeh in razvoj.