Sodoben dizajn in trajnostna naravnanost sta bili vodili pri celoviti prenovi trgovine Interspar v BTC Cityju Murska Sobota. Po štirih mesecih prenove je poslovalnica v sredo, 25. avgusta, zopet v celoti odprla vrata za svoje kupce. Sodobna podoba s stekleno fasado, lesenim nadstreškom in sodobnim notranjim ambientom bo poskrbela za odlično nakupovalno izkušnjo obiskovalcev.

Skupna investicija v prenovo, ki zajema tako notranje prostore kot zunanjost trgovine, znaša 5 milijonov evrov. To je tretja večja investicija podjetja Spar Slovenija v BTC Cityju v Murski Soboti vse od prvega odprtja prodajalne leta 1998. V celoti prenovljeno poslovalnico so si v četrtek, 26. avgusta, ogledali mag. Damjan Kralj, glavni izvršni direktor družbe BTC, ter Jože Mermal, predsednik upravnega odbora, z ekipo, na ogledu pa se jim je pridružil tudi Jure Petkovšek, direktor za finance in ekonomiko v podjetju SPAR Slovenija.

V notranjosti trgovine Interspar se tematsko urejeni oddelki nahajajo na novih lokacijah, zgolj trafika ostaja na dosedanjem mestu. V središču trgovine se nahajata Pekarna Spar in tržnica s pestro ponudbo svežega sadja in zelenjave. Ob vhodu je locirana paleta kozmetičnih izdelkov in neživil, na koncu pa obiskovalci najdejo široko izbiro mlečnih in zamrznjenih izdelkov. Kupce so razveselili tudi z nekaj novostmi, kot je sushi bar, in hkrati ohranili dobre pretekle prakse z možnostjo nakupa sveže iztisnjenega pomarančnega soka kar sredi trgovine. Za hitro malico pa pri prenovljeni delikatesni liniji poskrbi Oddelek SPAR To Go.

Kakor družba BTC si tudi v podjetju SPAR Slovenija prizadevajo za trajnostno naravnanost in energetsko učinkovitost. Zato so svojo prenovljeno trgovino opremili z energetsko varčno LED-razsvetljavo in hladilniki, pečjo na lesne pelete, novim okolju prijaznim sistemom hladilne tehnike in avtomati za zbiranje povratne embalaže.

Prenovljeno in posodobljeno poslovalnico v BTC Cityju Murska Sobota lahko obiščete tudi sami ter se prepričate o njenem sodobnem dizajnu in varčnem delovanju. V soboto, 28. avgusta, pa se lahko udeležite tudi njihovega otvoritvenega dogodka s pestrim celodnevnim programom.

Prenovljeni Interspar v BTC Cityju Murska Sobota

Foto : SPAR Slovenija d.o.o.