Mivka, sonce, športna igra, prijatelji, druženje, smeh in glasba, vse skupaj zveni kot bi opisovali dogajanje na obmorski plaži. A vendar govorimo o sklopu prireditev, ki se bodo v tem tednu pričele na Aleji mladih v BTC-ju. Gre namreč za akcijo, ki bo trajala skozi vse poletje. Poimenovana je Športno mesto, saj bo pričarala družabno, športno in glasbeno dogajanje v vročih mesecih, od sredine junija do začetka septembra. Uvodna prireditev bo Dnevnikov turnir mešanih trojic v odbojki na mivki. Udeležilo se ga bo 22 VIP ekip, ki jih sestavljajo po trije predstavniki medijev, glasbenikov, nogometašev ali poslovnežev. Prireditev bo vodil in povezoval pevec in animator – Vili Resnik. S svojo raznovrstno in odlično glasbo bo za dodatno dobro vzdušje poskrbel tudi radio Antena.

Tekmovanje bo potekalo dvokrožno, začetek prvega kroga bo v sredo, 11. junija ob 17. uri na peščenem igrišču za odbojko na Aleji mladih v BTC-ju (poleg trgovine Giga Sport), kjer se bodo ekipe medsebojno pomerile v 11 igrah na izpadanje. Že naslednji dan se bodo ob isti uri pričeli sklepni boji za najvišje naslove. Na koncu prve tri uvrščene ekipe turnirja seveda čakajo medalje in nagrade – vse ostale pa simbolična darila za udeležbo, ki jih poklanjata glavna pokrovitelja – časnik Dnevnik in BTC Cityja. Od udeležencev se pričakuje veliko športne zagrizenosti, dobre volje, smeha in športnega duha. Seveda bo druženje v prvi vrsti prijetna sprostitev sredi delovnega tedna, ki bo prinesla tudi nova poznanstva in priložnost, da se ljudje, ki jih poznamo po mnogih drugih vrlinah, pokažejo tudi v igranju te priljubljene poletne športne igre. Imena prijavljenih ekip in rezultati žreba, ki določajo medsebojne pare za prvi krog tekmovanj, bodo objavljeni v torek, 10. junija v časniku Dnevnik.

Že v tem tednu se bodo nato nadaljevale, redne, vsak teden potekajoče športne prireditve Športnega mesta. Med njimi: Pokal BTC City, Družinski turnir in Turnir zaljubljenih parov. Poleg igre odbojke bo na voljo tudi veliko glasbe, predvsem ob četrtkih in petkih. Vsak četrtek bo potekal glasbeni natečaj »DJ Stil« za najboljše didžeje tega poletja. Petkove prireditve pa bodo zaključili »Zmenki v petek« s koncertno-gledališkim programom. Poleg športnikov in zaljubljenih parov je veliko programa namenjenega tudi družinskemu druženju. Zagotovo pa bodo vse prireditve prijetna možnost za aktivno preživljanje prostega časa in druženje.

Dodatne informacije o vseh dogodkih najdete tudi na strani http://sportnomesto.btc-city.com oziroma v priloženem gradivu.

Več informacij:

Maja Oven
BTC, odnosi z javnostmi

Tel: 01 585 13 19

&