Od junija do septembra vas bomo v mojem mestu tudi letos razvajali z vrsto prireditev in odličnim vzdušjem na Aleji mladih, poskrbeli bomo, da se boste vsaj za nekaj uric tedensko odmaknili od vsakdanjih skrbi in dela.

Program prireditev v Športnem mestu BTC City

Od junija do avgusta se bodo na igrišču na mivki odvijala predtekmovanja v odbojki na mivki, imenovana BTC Cup. Zmagovalci predtekmovanj se bodo udeležili finalnih bojev v septembru. V istem času se bodo odvijali BTC turnirji mešanih trojic in t.i. družinski turnirji. Amaterski igralci, rekreativni ljubitelji odbojke, člani odbojkarsko usmerjenih družin ali pa tisti, ki boste kaj od tega še postali, vljudno vabljeni na Alejo mladih.

Pripravljamo tudi prireditev Dvojuni izziv, turnir trojic v odbojki na mivki in košarki. To pomeni dvojno športno preizkušnjo za pogumne in spretne. Pravi adrenalinski šov in sodoben izziv! Dvojice se bodo preizkušale v obeh športih.
Se sliši zanimivo?
Če vas še nismo uspeli prepričati in če vas s tekmovanji v odbojki na mivki nikakor ne moremo prepričati, se nam pridružite na petkovih večerih v BTC Cityju. Družabno središče Aleja mladih vam bo vsak petek nudilo sklop glasbenih in kulturnih dogodkov, ki bodo polepšali uživanje pijače, sladoledov in prigrizkov v lokalu 4 MAČKE, ob igrišču. Zamislite si topel poletni dan večer ob zvokih kubanske glasbe, morda bluesa ali popa, kasneje pa ogled ene od uličnih predstav na prostem. In zabava dolgo v noč …
Za ljubitelje prave žurerske scene pa prireditve DJ Sessions. natečaj za nedebudne DJ-je. Žirija in občinso bosta nagrajevala DJ-je, ki bodo znali ustvariti najboljše vzdušje. Dogajalo se bo vsak četrtek, z začetkom v popoldanskih urah in se bo nadaljevalo…

Aleja mladih bo letos mesto družabnih srečanj tudi bolj »resnih« športnih prireditev, med drugim: Univerzitetno državno prvenstvo v odbojki na mivki v mesecu juniju, pa Pokal Simobil- Državno prvenstvo v odbojki na mivki 4. in 5. julija.

Pridite in bodite del poletne zabave na Aleji mladih!