Katera bo najlepša trgovina v BTC City-ju?

Pričel se je izbor najlepše trgovine v BTC City-ju, ki ga organizira BTC d.d. V izboru, ki se je začel 1. junija in bo trajal vse do 14. oktobra 2006, lahko sodelujejo tudi obiskovalci BTC City-ja. Za svojo najljubšo trgovino lahko glasujejo prek kuponov, ki so na voljo v vseh trgovinah v BTC City-ju, v BTC Vodniku in v Dnevnikovi prilogi Nika. Končni izbor bo opravila strokovna komisija, ki bo ocenila zunanji videz trgovine, prodajni prostor, osebje in dodatne promocijske elemente.

Obiskovalci lahko oddajo izpolnjene kupone v eno od skrinjic v dvorani A ali dvorani Emporium, spodnja etaža in sodelujejo v žrebanju za BTC darilne bone v vrednosti 50.000 SIT (208,65 €), 25.000 SIT (104,32 €) in 10.000 SIT (41,73 €). Žrebanje nagrad in podelitev priznanj najlepšim trgovinam bo na jesenskem Festivalu nakupov in zabave v BTC City-ju. Vsak mesec v času izbora pa bo med prejetimi kuponi izžrebanih še pet dobitnikov praktičnih nagrad:& 4-urna vstopnica za Svet doživetij v vodnem mestu Atlantis, potovalna torba, set za badminton, žoga in majica.

Kakšen je namen natečaja za najlepšo trgovino? V BTC City-ju želijo svojim obiskovalcem ponuditi urejene, privlačne in prijazne trgovine. Cilj je, da BTC City postane mesto najlepših trgovin, v katerem se ljudje dobro počutijo.

Več informacij:
BTC d.d., šmartinska 152, 1533 Ljubljana
Maja Oven, direktorica tržnega komuniciranja, maja.oven@btc.si

&