V BTC Cityju Ljubljana vsako leto poskrbijo za praznično vzdušje v decembru. To je mesec, ki je namenjen praznovanju in obdarovanju in ki se ga najbolj razveselijo naši najmlajši. In prav zanje so v BTC Cityju pripravili največ dogodkov. Med praznično okrašenimi ulicami in trgi Cityja izstopata Božična tržnica z darili dobrotami in brezplačno drsališče na Aleji mladih.

BTC City je 4. decembra obiskal prvi dobri mož Miklavž s spremstvom, plesno skupino in priljubljeno izvajalko otroških pesmi Romano Kranjčan, obdaroval pa je prav vse otroke.

Čarobno pa bo tudi ves december. Alejo mladih krasi Božična tržnica z očarljivimi stojnicami, ki bo odprta vse dni v decembru, odprto je brezplačno drsališče na Aleji mladih, kjer lahko obiskovalci drsajo vsak dan od 10. do 22. ure. BTC City bodo obiskali tudi Pojoči škrati in Snežna vila, pripravili bodo žive jasli, obiskovalce pa bo obdaroval Božiček. Letos se Božiček ne bo pripeljal le na saneh, temveč bo z otroci drsal vse sobote in nedelje v decembru med 11. in 13. uro na drsališču na Aleji mladih. Ob nedeljah imajo odprt tudi brezplačni vrtec Ježkov kotiček v dvorani A. Več o programu v čarobnem decembru si lahko preberete na spletni strani www.btc-city.com.

BTC City je v decembru odprt tudi ob nedeljah od 9. do 17. ure, prav tako 26. decembra. V trgovinah lahko obiskovalci najdejo novoletna darila in tudi »hišne pripomočke« za polepšanje doma ter oblačila in obutev za najdaljšo noč v letu. Za vse tiste, ki ne bodo našli primernih daril ali pa nimajo volje za nakupovanje, v BTCju ponujajo rešitev – darilni bon BTC City ali Atlantis.

V decembru so v BTC Cityju poskrbeli še za eno zanimivost, obiskovalci se lahko popeljejo z muzejskim vlakom iz železniške postaje do Atlantisa za samo 50 tolarjev (0,21 EUR). Da bo obisk BTC Cityja še bolj udoben, pa obiskovalcem svetujejo, naj svoje vozilo parkirajo v parkirni hiši poleg Atlantisa ali pa se v BTC City pripeljete z mestnim avtobusom številka 17, ki v mesecu decembru vozi pogosteje, tudi ob nedeljah. Informacije: www.btc-city.com

Tudi navdušeni nad kulturnimi dogodki ne bodo ostali praznih rok. Vabi jih Teater Komedija, v katerem pospešeno pripravlajo novo predstavo z naslovom: Neverjetno odkritje zlate ribice Orka. Spored predstav si biskovalci lahko ogledajo na spletni strani www.teaterkomedija.si.

Vabljeni v Čarobni BTC CITY!

Dodatne informacije:

BTC d.d., Petra Novak, Sektor za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi, e-pošta: petra.novak@btc.si

&