Med 23. in 27. februarjem, ko imajo ljubljanski osnovnošolci in srednješolci zimske počitnice, v BTC CITY v Ljubljani pripravljajo raznolik program. Počitniške aktivnosti bodo potekale vsak dan od 7. ure dalje, otroci pa bodo lahko drsali, plavali, se razvajali, si dan popestrili z vodnimi vragolijami, raznimi delavnicami in brezplačnim tečajem angleškega jezika. Ob tem v Vodnem mestu Atlantis pripravljajo tudi ugodne družinske pakete.

V Vodnem mestu Atlantis bodo med počitnicami za otroke med 4. in 15. letom organizirali celodnevno počitniško varstvo s pestrim zabavnim programom, ki ga bodo izvajali izkušeni animatorji. Tako se bodo otroci v jutranjih urah prebujali ob gledanju risank in igranju družabnih iger, sledila bo »počitniška telovadba«, po njej pa plavalni tečaj. Pred in po kosilu bodo na vrsti zabavne in družabne delavnice, od risanja do reševanja miselnih nalog. V Vodnem mestu Atlantis bo poskrbljeno za aktivno počitniško varstvo, vključno s prehrano otrok.

Ob tem bo osnovnošolcem v jezikovnem centru Lingula na voljo brezplačni 10-urni tečaj angleškega jezika, ki bo potekal vsak dan med 11. in 12.30 uro. Prijavnica je na spletni strani www.lingula.si.

Vsi ljubitelji drsanja pa lahko na Aleji mladih brezplačno drsajo vsak dan med 10. in 22, prav tako brezplačna pa je tudi izposoja drsalk.

Dodatne informacije: BTC d.d., Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi; tel.: 01 585 13 15, e-pošta: maja.oven@btc.si