V torek, 23. junija je Vodno mesto Atlantis obiskala ena najboljših slovenskih plavalk Sara Isaković. Njen obisk v Vodnem mestu so svečano obeležili, saj je ambiciozna plavalka s strani podjetja BTC dobila podporo za nadaljnje treninge in nastope. S tem je BTC postal eden glavnih podpornikov projekta za priprave in nastope v vzpenjajoči se karieri simpatične Sare.

Na tiskovni konferenci, ki se je odvijala v Vodnem mestu Atlantis sta, Miha Rakar, direktor Vodnega mesta Atlantis in Jože Rebec, predsednik Plavalnega kluba Žito Gorenjka Radovljica svečano podpisala Pogodbo o sofinanciranju priprav in nastopov Sare Isaković.

Mlada plavalka je na tiskovni konferenci pripovedovala tudi o svojem življenju čez lužo in o načrtih ter ciljih za prihajajoče poletje. Polna vtisov ameriškega življenja je odgovarjala na številna vprašanja novinarjev o študiju v Kaliforniji in novih plavalnih dosežkih. S plavalno ekipo univerze Berkley so namreč v letošnjem letu postavile nov mejnik, saj so kot prve zastopnice univerze v zgodovini plavanja osvojile naslov univerzitetnih prvakinj. Ob tem izjemnem dosežku so bile z ekipo povabljene tudi na sprejem k predsedniku ZDA, Baracku Obami. Kljub očitnemu navdušenju nad ameriškim načinom življenja, se Sara vseeno rada vrača domov.

Na obisku v Vodnem mestu Atlantis si je po tiskovni konferenci vzela čas in skupaj z obiskovalci uživala v kopanju v Atlantisovih bazenih. Simpatična plavalka pa bo tudi doma nadaljevala s treningi, saj se intenzivno pripravlja na Svetovno prvenstvo v Rimu.

Ob druženju v Vodnem mestu Atlantis je Sara z nasmeškom na obrazu delila avtograme, otroci iz Zveze prijateljev mladine pa so ji podarili sliko. Naša olimpijska zvezda je tako s svojo dobro voljo ponovno pričarala zabavno vzdušje in vesela nove podpore s še večjim zagonom odkorakala novim izzivom naproti.

&

Dodatne informacije:

BTC d.d., Ljubljana, Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi, tel.: 01 585 13 15, e-pošta: maja.oven@btc.si