Jože Mermal, predsednik uprave BTC, in mag. Biljana Zeroska Stanovnik, predsednica Društva slovensko makedonskega prijateljstva, sta danes, ob materinskem dnevu, v spodnji etaži Emporiuma v BTC City Ljubljana svečano otvorila novi Otroški center Beti in Cej. Njegov koncept temelji na športno-kreativnem in izobraževalnem centru, v katerem bodo otrokom med 3. in 12. letom starosti visoko strokovni vzgojitelji in športniki pomagali kakovostno preživljati prosti čas.

V otroškem centru Beti in Cej bodo usposobljeni vzgojitelji otroke na eni strani seznanjali s prek 30 različnimi vrstami športov in jih spodbujali k pozitivnemu odnosu do športa, na drugi strani pa krepili otroško kreativnost, pomagali odkrivati njihove talente in jih učili tujih jezikov.

»V času, v katerem živimo, so starši zelo obremenjeni. Otroci pogosto veliko časa preživijo pred računalnikom ali televizorjem, manjše so njihove socializacijske sposobnosti. Novi otroški športno-kreativni in izobraževalni center v BTC City bo tako otrokom omogočil, da svoj prosti čas preživijo bolj aktivno in kreativno, staršem pa hkrati olajšal vsakodnevne opravke,« je ob tem dejal Jože Mermal, predsednik uprave BTC.

Otroški center Beti in Cej je skupna investicija družbe BTC in Društva slovensko makedonskega prijateljstva iz Ljubljane, varstvo in aktivnosti otrok pa bo na voljo v popoldanskem času za 2 evra na uro.

Dodatne informacije:

Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi