V začetku maja je spletni portal www.btc-city.com po skoraj desetih letih dobil novo, prenovljeno in sodobno podobo, ki je odslej še bolj pregledna in še bolj prijazna tako za njene uporabnike kot obiskovalce BTC City. Spletni portal www.btc-city.com predstavlja osrednjo informacijsko točko o dogajanju na območju BTC City Ljubljana, Novo mesto in Murska Sobota, poleg prenovljene grafične podobe pa ga odlikuje tudi bogatejša vsebinska zasnova, posodobljena kategorizacija trgovin in lokalov ter povezave na profile BTC-ja na socialnih omrežjih Facebook in Twitter.

Na prenovljenem portalu lahko uporabniki dobijo celovito predstavitev ponudbe poslovno-nakupovalnih in zabaviščnih središč ter spremljevalnih dejavnosti v BTC City v Ljubljani, Novem mestu in Murski Soboti. Dosedanjim novicam in novostim s področja lepote in zdravja, mode, športa in prostega časa ter opreme doma se sedaj pridružujejo še napovedi dogodkov, zabavne in uporabne vsebine ter zemljevid BTC City nakupovalnih središč s posodobljenim seznamom trgovin in lokalov.

Družba BTC bo s pomočjo kakovostne baze podatkov za uporabnike spletnega mesta v prihodnje pripravila tudi številne izboljšave ter na spletnem mestu nenehno zagotavljala ažurnost in zanesljivost.

Grafični in vsebinski prenovi spletnega portala bo sledila še druga faza prenove, v kateri se bo obstoječim vsebinam pridružil eKatalog, nova platforma, katere glavni namen bo predstavitev vseh izdelkov in storitev trgovcev na območjih BTC City.

Dodatne informacije:

Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi