& 25. avgusta je v BTC Cityju Murska Sobota svoja vrata odprl največji Baby center v Sloveniji, ki je hkrati tudi najobsežnejši v regiji. Otvoritev Baby centra sodi v širši koncept razvoja in nadgradnje središča BTC City Murska Sobota, ki se skupno razprostira na 20 tisoč kvadratnih metrih. Z investicijo v višini 1,2 milijona evrov, katere zadnja faza bo zaključena do konca novembra, želijo v BTC City Murska Sobota postati moderen in obiskovalcem še prijaznejši center.

Poleg trgovine je v novem Baby centru tudi velika igralnica (300 kvadratnih metrov), ki je namenjena otrokom do 12. leta. V igralnici, v kateri je poskrbljeno za strokovno varstvo, so otrokom na voljo najmodernejša igrala, avtomobilčki, didaktične stene, talna igrala, kino kotiček … Ob tem so v Baby centru na voljo tudi ločeni prostori za rojstnodnevne zabave ter kavarnica.

S celostno prenovo, v kateri sodelujejo izključno izvajalci iz pomurske regije, želijo v BTC Cityju Murska Sobota ustvariti še boljše pogoje za dobro počutje svojih obiskovalcev, obenem pa tudi popestriti ponudbo. Tako bodo v BTC City Murska Sobota obiskovalcem na voljo tudi priznane svetovne blagovne znamke, kot so Benetton, Triumph, Geox in Junior. Poleg tega BTC City Murska Sobota spreminja tudi svojo podobo – od nove podobe izložb, hodnikov, stropov do prenovljene grafične podobe.

Dodatne informacije:

Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi

&