V& družbi BTC posebno pozornost namenjamo družbeno odgovornim aktivnostim, s katerimi pripomoremo k boljšemu delovanju širše družbene skupnosti v kateri živimo in delujemo. Družba BTC je dolgoletni pokrovitelj in podpornik Smučarsko – skakalnega kluba Ljubno BTC. Na novinarskem srečanju vas želimo seznaniti z izjemnimi uspehi naše ženske smučarsko skakalne reprezentance na začetku poletnega grand prixa in celinskega pokala, ki se je začel na Poljskem. Poleg tega pa vam bomo predstavili tudi novosti v zvezi s pripravami na organizacijo prvega svetovnega pokala na Ljubnem, ki bo potekal februarja prihodnje leto ter Olimpijskimi igrami v Sočiju, kjer se bodo slovenske reprezentantke prvič potegovale za olimpijske medalje.

S& tem namenom vas vljudno vabimo v BTC CITY Ljubljana na novinarsko srečanje, ki bo v sredo, 3. avgusta 2011, ob 10.30 uri v poslovni stavbi BTC City, 13. nadstropje (restavracija City), Šmartinska cesta 152.

Z& nami bodo:

  • Alojz Murko, predsednik SSK Ljubno BTC;
  • Rajko Pintar, predsednik OK WCJ-L;
  • Franjo Naraločnik, župan občine Ljubno;
  • Benjamin Hvala, svetovalec predsednika častnega odbora WCJ-L.

Novinarskega srečanja se bodo udeležile reprezentantke Maja Vtič, Eva Logar, Anja Tepeš, Urša Bogataj, Špela Rogelj, Barbara Klinec, Ema Klinec in Eva Sršen ter glavni trener slovenske ženske reprezentance Matjaž Triplat in pomočnik glavnega trenerja Primož Peterka.

Veselimo se srečanja z vami!

Jože Mermal,& predsednik uprave družbe BTC in

Rajko Pintar, predsednik OK WCJ-L

Dodatne informacije:

Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi