V četrtek, 24. maja, bo LIDL v nakupovalnem središču BTC City Novo mesto odprl svojo novo trgovino. To bo že 41. Lidlova trgovina v Sloveniji, v njej pa bo Lidl odslej tudi v Novem mestu kupcem ponujal kakovostne izdelke lastnih blagovnih znamk in uveljavljenih tujih ter domačih proizvajalcev. Vsak dan vas bo na prodajnih policah pričakala ponudba svežega sadja in zelenjave, uživali pa boste lahko tudi v najbolj hrustljavih dobrotah iz Lidlove pekarne, ki jih v trgovini pečejo skozi ves dan . . .

Prihod Lidla je prva izmed novosti, ki se v prihodnjih mesecih obetajo v nakupovalnem središču BTC City Novo mesto. V teku je namreč temeljita prenova, v okviru katere bodo prenovljeni centralni poslovni objekt ter zunanjost in notranjost dvorane A (fasada, stropi, osvetlitev), pripravljajo pa se tudi novosti v storitveni oz. programski ponudbi.

»S temeljito prenovo tako ponudbe kot zunanje podobe novomeškega BTC Cityja želimo obiskovalcem omogočiti še boljšo nakupovalno izkušnjo, poleg tega pa jim na enem mestu zagotoviti čimbolj raznolike dodatne storitve, pravi Ivo Longar, direktor BTC Novo mesto.

V BTC City Novo mesto je obiskovalcem na voljo bogata ponudba trgovin z oblačili za vse priložnosti, pa živilskih trgovin in spremljevalne ponudbe. Tako so v centru tudi zavarovalnica, pekarna, pošta in banka, bar, ključavničarstvo, cvetličarna, frizer, prodajno mesto Loterije Slovenije …

Dodatne informacije:

Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi